Facebook Pixel Απόφαση που αλλάζει πολλά στον Άρη - "Κλειδώνει" η συμμετοχή Ανσαριφάρντ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 18:42:00

Απόφαση που αλλάζει πολλά στον Άρη - "Κλειδώνει" η συμμετοχή του Ανσαριφάρντ

Sportdog Team
Απόφαση που αλλάζει πολλά στον Άρη - "Κλειδώνει" η συμμετοχή του Ανσαριφάρντ

Ο αποκλεισμός του Ιράν από τον τελικό του Κυπέλλου Ασίας επισπεύδει τις διαδικασίες άφιξης του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και φυσικά να ξεκινήσει προπονήσεις. 

 

Άρης: Ο αποκλεισμός του Ιράν από τον τελικό του Κυπέλλου Ασίας επισπεύδει τις διαδικασίες άφιξης του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και φυσικά να ξεκινήσει προπονήσεις. 

Ο Ιρανός επιθετικός δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ασιατικού Κυπέλλου καθώς χρησιμοποιήθηκε μεν σε τέσσερις αγώνες αλλά δεν ήταν στο χορτάρι περισσότερα από 101 αγωνιστικά λεπτά και είχε σκοράρει στην πρεμιέρα με το Ιράν. 

Γενικώς, ο έμπειρος επιθετικός έχασε τον βασικό ρόλο που άλλοτε είχε στην εθνική ομάδα της χώρας του, είναι χαρακτηριστικό εξάλλου το γεγονός ότι δεν έπαιξε δευτερόλεπτο απέναντι στο Κατάρ και μόλις ένα λεπτό με την Ιαπωνία. 

Πάντως, ο Ακης Μάντζιος περιμένει να «φιξαριστεί» η άφιξη του 34χρονου στη Θεσσαλονίκη καθώς θέλει να δει την αγωνιστική κατάσταση για να καταστρώσει πλάνο σε ότι αφορά τη χρησιμοποίησή του αφού ψάχνει απελπισμένα λύσεις για να ξεκουράσει τον Λορέν Μορόν.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και ΠΑΟ για Μασούρα - Πόσα ζητάει από τον Ολυμπιακό, μεταγραφή στο Euro - Υπογράφει ο Πασχαλάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags