Facebook Pixel Σούπερ αποκάλυψη! Έσκασε νέα πρόταση για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-13 14:40:00

Σούπερ αποκάλυψη! Έσκασε νέα πρόταση για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ - Η στάση του Δικεφάλου

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Έσκασε νέα πρόταση για Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ - Η στάση του Δικεφάλου

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Έλληνα στόπερ, με γνωστό σύλλογο μάλιστα να κάνει πριν λίγο καιρό νέα πρόταση για να τον αποκτήσει.

ΠΑΟΚ: Ήταν πολύ έντονο το ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όπως είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, υπήρξαν τρία «όχι σε κρούσεις της γερμανικής ομάδας για τον νεαρό Χανιώτη στόπερ. Ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν έμεινε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», υπήρξε και τέταρτη προσφορά των Γερμανών, ενδεχομένως ανεπίσημη, προσφέροντας δέκα εκατομμύρια ευρώ για τον «Κούλιε». ΠΑΟΚ και Άιντραχτ δεν κατέληξαν σε συμφωνία και το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει η γερμανική ομάδα το καλοκαίρι, παρότι αυτό έβγαινε αρχικά.

Κι αυτό γιατί ήδη έχει πάρει με μεταγραφή τον 20χρονο Ελβετό, Αουρέλε Αμέντα, που πλέον παίζει δανεικός στην Γιουνγκ Μπόις, από την οποία τον αγόρασε η ομάδα της Φραμκφούρτης. Για την μεταγραφή δαπανήθηκαν 9,5 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή υπολόγιζε να δώσει η Άιντραχτ στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, ο φορ που... απειλεί τον Ολυμπιακό - Ζητάει 3 εκατ. από τον Αλαφούζο ο Παλάσιος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags