Ανέστης Αναστασιάδης: Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό και το ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», με τον ίδιο να τονίζει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να μην έχει χάσει από τους Πράσινους.

Για το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Το πιο θετικό ειναι ότι είδαμε κόσμο στα γήπεδα ξανά. Η ατμόσφαιρα άλλαξε πολύ. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε παραπάνω και φάνηκε ότι ήταν πιο μέσα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήρθε να διαφυλάξει κάτι λόγω της εκτός έδρας αναμέτρησης στη ρεβάνς. Ο Παναθηναϊκός κυνήγησε περισσότερο τη νίκη. Θα μπορούσε να μη χάσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Είναι ανοιχτή η πρόκριση».

Για το ότι οι αντίπαλοι διαβάζουν τον Λουτσέσκου: «Ο Κωνσταντέλιας είναι σε καλό μομέντουμ και μπορεί να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Ο Τάισον είναι βαρόμετρο και ο ΠΑΟΚ στηρίζει πάνω του πολλά πράγματα. Υπάρχουν επιλογές και θα τις βρει ο Λουτσέσκου για να μη γίνεται αυτό. Είναι σε καλό παιχνίδι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο νέος προπονητής είναι κίνητρο για τους παίκτες αλλά είναι ο τρίτος που αλλάζει. Η κόπωση θα παίξει ρόλο. Δεν μπορούν οι ελληνικές ομάδες να έχουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Ο ΠΑΟΚ λόγω και της έδρας θα έχει τον πρώτο λόγο», είπε ο Ανέστης Αναστασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Αλαφούζου με Τερίμ - "Ψευδαισθήσεις" στον ΠΑΟΚ, δεν φταίει ο Μπακασέτας αλλά ο... Λουτσέσκου