Facebook Pixel Ατάκα... φωτιά Κωνσταντίνου για Μπακασέτα: "Τον προκάλεσε ο Τάισον"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 18:28:00

Ατάκα... φωτιά Κωνσταντίνου για Μπακασέτα: "Τον προκάλεσε ο Τάισον - Σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟ, αλλά..."

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά Κωνσταντίνου για Μπακασέτα: "Τον προκάλεσε ο Τάισον - Σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟ, αλλά..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας όπου αναφέρθηκε τόσο στην φάση της συμπλοκής Τάισον με Μπακασέτα, όσο και στη ρεβάνς του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την επικράτηση των "πράσινων" επί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό του Τάισον με τον Μπακασέτα.

«Από σήμερα πρέπει να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί στον Παναθηναϊκό και με την έλευση του νέου προπονητή το πλάνο της ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών, δεν έχει μεμονωμένες μονάδες, έχει 7-8 παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Είναι δύσκολη η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι ακατόρθωτη».

Για τη συμπλοκή Τάισον - Μπακασέτα: «Συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο ποδόσφαιρο, ο πιο πονηρός είναι αυτός που πέφτει κάτω, για να ξεγελάσει τον οποιοδήποτε διαιτητή. Ήταν μια κάκια στιγμή για τον Μπακασέτα, δεν έπρεπε να πέσει, είναι αρχηγός της Εθνικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να επηρεάσουν τον διαιτητή και νομίζω σε οποιαδήποτε φάση και οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που μπορεί να το κάνεις ασυναίσθητα. Είναι σίγουρο ότι ο Μπακασέτας το έκανε, χωρίς να θέλει να το κάνει. Συνειδητά το έκανε, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Όταν ο Τάισον τον έπιασε από τον λαιμό, ρίχνοντάς του και δύο χαστουκάκια στο λαιμό, και μετά ο Μπακασέτας έπεσε κάτω, του έδωσε την αφορμή να πέσει. Ήταν η κακιά στιγμή και για τους δύο παίκτες», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβαρυμένο το βιογραφικό Μπακασέτα - "Παρών" στη μοναδική αποβολή του Μπίσεσβαρ σε 551 παιχνίδια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags