Facebook Pixel "Πυρά" Έλληνα τεχνικού σε Μπακασέτα: "Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 16:46:00

"Πυρά" Έλληνα τεχνικού σε Μπακασέτα: "Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση - Κακή στιγμή για τον Τάσο"

Sportdog Team
"Πυρά" Έλληνα τεχνικού σε Μπακασέτα: "Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση - Κακή στιγμή για τον Τάσο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός που έχει συνεργαστεί με τον αρχηγό της Εθνικής και αναφέρθηκε στη φάση της αποβολής του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Σάκης Τσιώλης: Ο ρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στιγματίστηκε από τον καυγά που προκλήθηκε ανάμεσα στον Τάισον και τον Τάσο Μπακασέτα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αποβάλλονται από την αναμέτρηση και με αφορμή αυτό το δυσάρεστο περιστατικό, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής.

Για την φάση του Τάισον με τον Μπακασέτα: ''Τον Τάσο τον γνωρίζω από 15 ετών όταν ήταν στη δεύτερη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Επί ημερών μου έγινε επαγγελματίας και από τότε ξεκίνησε μια σπουδαία καριέρα. Πέρα από το ταλέντο που τον διέκρινε τότε, ήταν ένας άψογος χαρακτήρας. Ποτέ σε καμία εκδήλωση, προπόνηση, αγώνα δεν είχε ποτέ μια τέτοια αντίδραση όπως είδαμε χθες στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν περίμενα να δω τέτοια αντίδραση από τον ίδιο. Καμιά φορά η πίεση και η ένταση της στιγμής φέρνουν τέτοιες καταστάσεις.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης ήταν η κίνηση να πιάσει τον αντίπαλο από τον λαιμό. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή και ο Τάσος θέλει ήδη να την ξεχάσει. Ήταν πολύ λυπηρό αυτή η στιγμή για τους δύο ποδοσφαιριστές που είναι σημείο αναφοράς στις ομάδες τους. Μακάρι η ποινή να είναι μικρή, αλλά αν πάει για δυσφήμιση, τότε θα είναι τρεις αγωνιστικές και για τους δύο παίκτες. Η αποβολή του Τάισον κόστισε στον ΠΑΟΚ γιατί ήταν σε ένα σημείο που πίεζε για να ισοφαρίσει''.  

Για το πώς είδε το ντέρμπι: '' Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με ταχύτητα, πρέσινγκ και πίεση, ενώ είδαμε κι έναν καινούργιο τρόπο παιχνιδιού από τον Παναθηναϊκό σε σχέση με αυτό που έδειξε στο ματς του Πρωταθλήματος στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε τον πιο λίγο χρόνο στο 1/3 του γηπέδου και αυτό είναι κάτι νέο που θέλει να περάσει ο κ. Τερίμ. Παράλληλα, είδαμε ότι η μπάλα πήγαινε πίσω στον τερματοφύλακα και από εκεί με μακρινές μπαλιές έψαχνε να βρει συμπαίκτη του πλάγια είτε από αριστερά, είτε από δεξιά, ώστε να δημιουργηθεί η επίθεση'', είπε ο Σάκης Τσιώλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στη Euroleague ο Τολιόπουλος - "Μάχη" Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Ξεχώρισαν και τον Ζακ Μπράιαντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags