Facebook Pixel Βάζει... πλάτη για Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Θα ανασυνταχθεί..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-20 19:28:00

Βάζει... πλάτη για Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Θα ανασυνταχθεί..." - Ατάκες για Τζίμα και στόπερ

Sportdog Team
Βάζει... πλάτη για Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Θα ανασυνταχθεί..." - Ατάκες για Τζίμα και στόπερ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην "κοιλιά" που κάνει η ομάδα, αλλά και στις παρουσίες συγκεκριμένων παικτών.

Δημήτρης Μήτογλου: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για την συντριβή του Δικεφάλου από τον Ολυμπιακό, το αν θα αντιδράσει αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και τους επιθετικούς των ''ασπρόμαυρων''. 

''Στο ερώτημα που θέσατε αν μπορεί να το...γυρίσει ο Λουτσέσκου θα έλεγα πως ναι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με δυναμική και μέχρι τώρα έπαιζε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κι αυτό τον παραδεχόταν όλη η Ελλάδα. Μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν πρώτος στην βαθμολογία. Ήρθαν οι δύο ήττες από Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και από τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και χάλασαν λίγο την ισορροπία της καλής εικόνας και προσώπου που έδειχνε ο ΠΑΟΚ. Από τα δικά μου χρόνια και μετέπειτα ο ΠΑΟΚ ήταν γεννημένος για τα δύσκολα και πάντα τα ξεπερνούσε. Θεωρώ, ότι ο ΠΑΟΚ θα ανασυνταχθεί και θα πάει στη Λεωφόρο για να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις τους μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό τόνισαν ότι δεν πρέπει κανείς να διώξει την καλή εικόνα που έδειχναν όλο αυτό το διάστημα και ότι πρέπει να προχωρήσουν και να πάνε παρακάτω. Ο κόσμος μπορεί να γκρινιάζει, εμείς από την πλευρά μας να λέμε διάφορα, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα και στους τρεις στόχους''. 

Για τη θέση του φορ και το γεγονός ότι ο Τζίμας δεν παίρνει τον χρόνο που πρέπει: ''Όταν έχεις έναν καταξιωμένο επιθετικό με όνομα, πάντα ο μικρός μένει πίσω και ο προπονητής εμπιστεύεται τον έμπειρο. Η θέση του επιθετικού είναι πολύ δύσκολη. Εγώ αν δεν επέμεναν στη Δόξα Δράμας να παίξω μπροστά, δεν θα έπαιρνα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας είναι ανερχόμενο ταλέντο και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που τον έχει. Εμείς περιμένουμε ότι αυτό το παιδί θα μας λύσει το πρόβλημα στο γκολ και θα έλεγα ότι θα πρέπει να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής''. 

Για τους στόπερ του ΠΑΟΚ: ''Είχαμε Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο αλλά έφυγαν. Δεν πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον. Ο Εκόνγκ ειναι ένας καταξιωμένος παίκτης και βάση της αξίας και της εμπειρίας του δεν έχει προσφέρει ακόμα τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ. Μιχαηλίδης και Κουλιεράκης θα διακριθούν μέσα από το σύνολο. Για μένα καλώς ο ΠΑΟΚ δεν κινήθηκε για στόπερ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο γιατί η ομάδα βλέπεται δεν δέχεται πολλά γκολ και δεν σημαίνει ότι επειδή έχασε από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχει ξαφνικά θέμα στην άμυνα. Ο Λουτσέσκου είναι από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία τοιυ ΠΑΟΚ κι αυτό το φανερώνουν οι τίτλοι και το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Βέβαια, λάθη κάνει όπως όλοι μας', είπε ο Δημήτρης Μήτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόφαση Μαρινάκη άλλαξε το πρωτάθλημα - Δεν... ακολούθησε ο Σαββίδης - Στα "σχονιά" ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags