Facebook Pixel Ζάετς: "Υποστηρίζω Ντιναμό, αλλά θα ήμουν με τον ΠΑΟ αν έπαιζαν μαζί..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 08:24:00

Φοβερή ατάκα από Ζάετς: "Υποστηρίζω Ντιναμό, αλλά θα ήμουν με τον ΠΑΟ αν έπαιζαν μαζί..."

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα από Ζάετς: "Υποστηρίζω Ντιναμό, αλλά θα ήμουν με τον ΠΑΟ αν έπαιζαν μαζί..."

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Κροάτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε την τεράστια αγάπη που έχει για τους Πράσινους.

Βέλιμιρ Ζάετς: Δηλώσεις στην Κροατία έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ενόψει του αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Μπέτις, με τον ίδιο να αναφέρεται στην απόλυση του Ρόμπερτ Γιάρνι για όσα είχε πει στο πρώτο ματς της σειράς, μην κρύβοντας παράλληλα, για ακόμα μια φορά, την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

«Δυστυχώς ο Γιάρνι δεν αποδείχθηκε πολύ έξυπνος, δεν θα τον υποτιμήσω. Δεν χρειάζεται, δεν θα χρησιμοποιήσω καν κακές λέξεις, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος και κατάλαβε ότι έκανε λάθος. Είσαι Κροάτης. Όταν η Χάιντουκ παίζει στην Ευρώπη, υποστηρίζω τη Χάιντουκ. Μόνο αν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, τότε μάλλον θα υποστήριζα τον Παναθηναϊκό γιατί έβγαζα το ψωμί μου από αυτόν. Το ότι έχω παίξει σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Παναθηναϊκό είναι γνωστό. Τον καταλαβαίνω, δεν του ήταν εύκολο. Μπήκε σε μπελάδες και δεν χρειαζόταν. Είναι ομάδα της Κροατίας και πρέπει να τη στηρίξεις ό,τι κι αν γίνει», είπε ο Βέλιμιρ Ζάετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο τρολάρισμα ΠΑΟ σε Λουτσέσκου - Το σκουφί που... χάθηκε στη Λεωφόρο! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags