Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: "Έρχεται πρόταση - 10 εκατ. σε Σαββίδη"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 11:20:00

"Έρχεται νέα πρόταση για τον Κουλιεράκη - Ομάδα με πολύ χρήμα - Δίνουν πάνω από 10 εκατ. σε Σαββίδη"!

του Γιώργου Κτενά

Δεν έφυγε τον Ιανουάριο παρά την εξαιρετική προσφορά που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως θα υπάρξει και συνέχεια στο σήριαλ...

Στην επικαιρότητα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται ξανά το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη το τελευταίο διάστημα, καθώς η γερμανική ομάδα έχει βρεθεί τέσσερις φορές στην πόρτα τού Δικέφαλου για τον Έλληνα άσο.

Οι μετοχές του στον Δικέφαλο βρίσκονται σε άνοδο και, από τη στιγμή που μιλάμε για παιδί μόλις 20 ετών (γεννημένος τον Νοέμβριο του 2003!), που δείχνει έτοιμος αγωνιστικά για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι μπορεί να προκύψει με την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ήδη υπάρχει εκτόξευση στην τιμή του, καθώς από τα 3 εκατ. ευρώ που ήταν το κασέ του όταν είχε αρχίσει το πρωτάθλημα, τώρα πια βρίσκεται στα 4,5 εκατ. ευρώ! Από τον ΠΑΟΚ βέβαια έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητούν για την παραχώρησή του με ποσό κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για το θεμα.

"Εντυπωσιασμένοι στην Άιντραχτ με Κουλιεράκη - 135 εκατ. ευρώ πωλήσεις - 9,5 εκατ. ευρώ για στόπερ"

"Για τον Κουλιεράκη το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, με βάση τουλάχιστον όσα υποστηρίζουν και τα γερμανικά ΜΜΕ. Είναι αλήθεια πως ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντραχτ, Μάρκους Κρέσε εντυπωσιάστηκε από τον στόπερ του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τους Γερμανούς και ο νεαρός άσος μπήκε ψηλά στη λίστα του. Υπενθυμίζω ότι η Αϊντραχτ πώλησε με 95 εκατ. ευρώ τον Μουανί στην Παρί το καλοκαίρι και πήρε άλλα 40 από τις πωλήσεις των Λίνστρεμ και Σο σε Νάπολι και Σεβίλλη αντίστοιχα. Αυτά τα χρήματα είναι δεδομένο πως θα επανεπενδυθούν για την ισχυροποίηση του ρόστερ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε:

"Η Αϊντραχτ έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι τον 20χρονο στόπερ Ορέλ Αμεντά από τη Γιουνγκ Μπόις με 9,5 εκατ. ευρώ. Δεν αποκλείω να πάει και για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, διότι ο Τοπμέλερ παίζει σταθερά με τριάδα πίσω".

"Περισσότερα χρήματα για Κουλιεράκη η Άιντραχτ - Καλή γνώμη και για Κοτάρσκι - Δεν καίγεται τώρα"

Πώς είναι η άμυνα της Άιντραχτ τώρα;

"Αυτή τη στιγμή η βασική τριάδα των στόπερ είναι οι Κοχ, Τούτα και Πάτσο, ωστόσο ο τελευταίος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών κλαμπ από την Πρέμιερ, επομένως δεν είναι απίθανο να πωληθεί, παρότι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με 9 εκατ. ευρώ από την Αντβέρπ. Συν τοις άλλοις, η Αϊντραχτ πίσω από τους τρεις προαναφερθέντες δεν έχει άλλον αξιόπιστο στόπερ. Ο Σμόλτσιτς δεν είναι στο ίδιο επίπεδο και ο Χασέμπε πλέον διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του".

Δίνει χρήματα για τέτοιου τύπου μεταγραφές;

"Οι δύο τελευταίες αγορές της Αϊντραχτ για τη θέση του στόπερ κυμάνθηκαν στα 9-9,5 εκατ. ευρώ. Ισως για τον Κουλιεράκη μπορεί να ανέβει και λίγο πιο ψηλά, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα ικανοποιήσει τα θέλω του ΠΑΟΚ".

Μπορεί να υπάρξει και θέμα Κοτάρσκι για την Άιντραχτ;

"Σε ό,τι αφορά στη θέση του γκολκίπερ, ο Τραπ θα είναι το αδιαμφισβήτητο Νο.1 μέχρι το 2026, που λήγει το συμβόλαιό του. Από πίσω έχει τον έμπειρο Γκραλ (35 ετών) και δύο πιτσιρικάδες. Δεν νομίζω δηλαδή ότι καίγεται τώρα για μία επένδυση στον άσο, αν και ο Κρέσε έχει εξίσου καλή γνώμη και για τον Κοτάρσκι".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα και… katastrofa για ΠΑΟΚ - "Επιστρατεύει" Κώττα και Φίλων ο Λουτσέσκου - Φεύγει ο Εκόνγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags