Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη κίνηση Σαββίδη - Το πήρε πάνω του για Σαμάτα, έτσι τον "έφτιαξε" μετά τη Λεωφόρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-25 20:33:00

Μεγάλη κίνηση Σαββίδη - Το πήρε πάνω του για Σαμάτα, έτσι τον "έφτιαξε" μετά τη Λεωφόρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση Σαββίδη - Το πήρε πάνω του για Σαμάτα, έτσι τον "έφτιαξε" μετά τη Λεωφόρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέλαβε προσωπικά την επιχείρηση τόνωσης της αυτοπεποίθησης του Αλί Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 επί του Παναιτωλικού για την 24η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που αγωνίστηκε ο Αλί Σαμάτα για το δεύτερο μέρος.

Παρά την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Τανζανός άσος, μετά το φινάλε της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έπαιξε απέναντι στους Αγρινιώτες, περνώντας στη θέση του Στέφανου Τζίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 81’’ τρόμου από τον ΠΑΟΚ του... 2019 - Θα μας ’’στείλει’’ ο Κωνσταντέλιας, άλλος είναι ο τύπος που δεν παίζεται!

Σύσσωμη η ομάδα του τον αγκάλιασε πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους, δείχνοντας τη στήριξή της προς το πρόσωπό του. Κάτι αντίστοιχο έπραξε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μίλησε με τον Τανζανό στράικερ, προκειμένου να του τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, ο Σαμάτα εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση του μεγαλομετόχου της ''ασπρόμαυρης'' ΠΑΕ, όπως εκμυστηρεύτηκε στους ανθρώπους της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags