Facebook Pixel Επέστρεψε την κατάλληλη ώρα παίκτης του Άρη - Γκολ μετά από δύο χρόνια
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 18:49:00

Επέστρεψε την κατάλληλη ώρα παίκτης του Άρη - Γκολ μετά από δύο χρόνια στο ματς με Βόλο

Sportdog Team
Επέστρεψε την κατάλληλη ώρα παίκτης του Άρη - Γκολ μετά από δύο χρόνια στο ματς με Βόλο

Οι Κίτρινοι δεν είχαν πρόβλημα επικρατώντας με 2-0 του Βόλου, όμως αυτό που κάνει τον Άκη Μάντζιο να χαμογελάει είναι πως ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας επέστρεψε στα γκολ μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Καμίμ Ανσαριφάρντ: «Λογαριασμό» με τη φανέλα του Αρη… άνοιξε χθες (25/2) ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς διαμόρφωσε στο 88′ το μετέπειτα τελικό 2-0 υπέρ των «κίτρινων» στο παιχνίδι τους με τον Βόλο.

Ετσι ο Ιρανός φορ όχι μόνο σημείωσε το πρώτο του γκολ με τους Κιτρινόμαυρους αλλά παράλληλα έχει σκοράρει πλέον με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στη Stoiximan Super League, αφού στο παρελθόν βρήκε στη μεγάλη κατηγορία από 17 φορές δίχτυα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και 14 ως παίκτης του Πανιωνίου, που ήταν και το club που τον έφερε στην Ελλάδα.

Το τελευταίο του εν Ελλάδι γκολ ήταν τον Φλεβάρη του 2022, στις 20 του μηνός για την ακρίβεια, στο 2-0 που κέρδισε τότε η Ενωση τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε... χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες - Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags