Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα ο Μοντέστο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 14:30:00

Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα ο Μοντέστο - "Δικαίωση" του Ολυμπιακού - Νέα φημολογία για Λυκογιάννη!

Sportdog Team
Υπογράφει σε κορυφαία ομάδα ο Μοντέστο - "Δικαίωση" του Ολυμπιακού - Νέα φημολογία για Λυκογιάννη!

Οι μεταγραφές του στο Λιμάνι, η θητεία του στην Ιταλία και το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έφτασε στα αυτιά τού sportdog από την Ιταλία, καθώς όταν οι κεραίες τού ρεπορτάζ είναι ανοιχτές πάντα κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

Εν προκειμένω έφτασε η πληροφορία για τον Φρανσουά Μοντέστο και τη Λίνα Σουλούκου, αφού η δεύτερη θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Κορσικανό αθλητικό διευθυντή (μετα την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό), στην ομάδα της Ρόμα. Κάτι που έχετε διαβάσει εδώ και λίγο στο sportdog και, τώρα, έρχονται και οι Ιταλοί συνάδελφοι για να το επιβεβαιώσουν. Ας δούμε αναλυτικά τι ισχύει.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: Συνυπήρξε από το 2018 μέχρι το 2022 με τη Λίνα Σουλουκου στο Λιμάνι, πριν χωρίσουν οι δρόμοι αν και είχαν κοινό προορισμό: Τη Serie A! Ο Φρανσουά ανέβαλε τη νεοφώτιστη τότε Μόντσα, ενώ η Σουλούκου πήγε σε έναν τεράστιο αθλητικό οργανισμό όπως είναι η Ρόμα. Από τότε κύλησε πολύ νερο στο αυλάκι αλλά το κυριότερο που συνέβη είναι η αποχώρηση του Τιάγκο Πίντο από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στους Ρωμαίους. Με τη Σουλούκου να θέλει να φέρει στη θέση του τον Μοντέστο και, μάλιστα, αναμένεται να έχουν επαφή στο πλαίσιο του σαββατιάτικου αγώνα Μόντσα-Ρόμα.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ/1: Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Κορσικανού; Αρχικά γιατι έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε ομάδες αξιώσεων, όπως είναι ο Ολυμπιακός αλλά και με το βάρος της Μόντσα, να τις προγραμματίσει και να φτιάξει αξιόλογα ρόστερ. Είναι όμως και κάτι ακόμα: Το προσωπικό δίκτυο με σκάουτερ που έχει φτιάξει ο Μοντέστο και τον κάνει περιζήτητο! Γιατί ο Φρανσουά έχει δικό του δικτυο, με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, για αυτό και βρίσκει λαβράκια - Ειδικά στον Ολυμπιακό αυτό το είδαμε κατά κόρον. 

ΜΟΝΤΕΣΤΟ/2: Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ονόματα των: Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα, Αγκιμπού Καμαρά (άσχετα αν οι Πειραιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν το πικ τους για να τους πουλήσουν όταν έπρεπε) που ήρθαν ως λαβράκια και με λίγα χρήματα, αλλά και οι Αραμπί, Βαλμπουενά, Εμβιλά, Ρομαό που επέλεξαν τον Ολυμπιακό ακριβώς επειδή στην ομάδα υπήρχε ο Μοντέστο. Προφανώς είναι και οι επιλογές των Κούντε, Μεριά, Μπενζιά, Ονιεκούρου και Λαλά, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρόσημο είναι θετικό. Ακριβώς για τον λόγο που αναφέρουμε: Το δίκτυο με σκάουτερ που έχει. Αυτό, άλλωστε, είναι που έχει λείψει περισσότερο από όλα στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που έφυγε...

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Μια και είμαστε στην Ιταλία, ας πουμε κι αυτό: Πολλοί έχουν βιαστεί να στείλουν ξανά στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαιρι τον Μπάμπη Λυκογιάννη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο επίκεντρο σχετικά, καθώς το συμβόλαιό του με την Μπολόνια λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Μόνο που, ακόμα και τώρα, ο Λυκογιάννης πέρα από περιζήτητος από άλλες ιταλικές ομάδες, έχει ισχυρό ρεύμα και στην Μπολόνια - Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να υπάρξει πρόταση ανανέωσης. Στην μπουτίκ της ομάδας, δε, υπάρχουν αντικείμενα (μινιατούρες, φανέλες) με το όνομά του και τη μορφή του. Κι αυτό δεν δείχνει παίκτη που φεύγει από ένα κλαμπ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags