Facebook Pixel Ανακοίνωση... φωτιά από Super 3 μετά τον ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 17:42:00

Ανακοίνωση... φωτιά από Super 3 μετά τον ΠΑΟ: "Δεν θα ανεχτούμε περίεργους Ιρακινούς"

Sportdog Team
Ανακοίνωση... φωτιά από Super 3 μετά τον ΠΑΟ: "Δεν θα ανεχτούμε περίεργους Ιρακινούς"

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών των Κίτρινων μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που μέσω ανακοίνωσης έδωσαν... απαντήσεις για το παιχνίδι της Λεωφόρου, αλλά και ενόψει συνέχειας.

Super 3: Αιχμές για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ ζήτησαν μέσω ανακοίνωσης οι οργανωμένοι οπαδοί των Κίτρινων, ζητώντας από τους φίλους του συλλόγου να σταθούν δίπλα στο σύνολο του Άκη Μάντζιου ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες του με τη φωνή τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ τονίζουν ότι υποχρέωση της διοίκησης είναι να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας. 

«Η ομάδα την Κυριακή δίνει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως σημαντικά είναι όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και οφείλουμε να είμαστε δίπλα της για να την βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη. 

Μετά τα αίσχη στη Λεωφόρο όπου το Ιρακινό σκουπίδι ανάγκασε σε ήττα τον Άρη, οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρών στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα ότι ομάδα, διοίκηση παίκτες είναι μια γροθιά και αποφασισμένοι για τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κούπας. Η διοίκηση οφείλει να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας. 

Δεν θ ανεχτουμε τετελεσμενα αμαχητί και νταηλίκι, δεν θα ανεχτουμε περίεργους Ιρακινούς... Για όλα αυτά όμως έχουμε καιρό... Η εικόνα που πρέπει να βγάζει ο σύλλογος προς τα έξω πρέπει να είναι συσπείρωσης και λύσσας.. Οι φυγόπονοι δεν ταιριάζουν ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΘΕΌΥ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ...110 χρόνια ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΌΛΟΙ ΧΑΡΊΛΑΟΥ!!!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Super 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Φουρνιέ… νέος Χεζόνια - Ανατροπή με Ταβάρες στον ΠΑΟ - Μεγάλη πρόταση για Καλάθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags