Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπάμπης Κωστούλας: Τρέλανε την Ευρώπη - "Τον θέλω μεταγραφή"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 14:30:00

Τρέλανε ξανά την Ευρώπη ο Κωστούλας - Φοφανά: "Θέλω το 9 να έρθει με μεταγραφή στη Γαλλία"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο νεαρός επιθετικός των Πειραιωτών ξεχώρισε κόντρα στη Λανς και οι αντίπαλοί του τον αποθεώνουν στην κάμερα του Sportdog.gr και τον Γρηγόρη Μπάκα

Η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του Youth League (πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει στους «8» της διοργάνωσης) περνώντας τη Λανς στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια, 4-2 πέναλτι) και πλέον στην οκτάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπάγερν στο Μόναχο (12 Μαρτιου), ψάχνοντας άλλη μία τεράστια υπέρβαση.

Οι Βαυαροί νίκησαν τη Φέγενορντ πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2 έχοντας πάρει «αέρα» τριών τερμάτων απ’ το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Βίμερ (20′), Φερνάντες (28′) και Ντεμιρκάν (45′). Οι Ολλανδοί μείωσαν με δύο γκολ απ’ τους Ρουστ (52′) και Γκίεστχοφε (55′), όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο κι έτσι η Μπάγερν έκλεισε… ραντεβού με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ-Κοπεγχάγη σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.

Στο παιχνίδι με τους Γάλλους οι Πειραιώτες βρέθηκαν να χάνουν 2-0, όμως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν με το 2-2 να στείλουν το ματς στην παράταση και εκεί στα πέναλτι.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε στο αεροδρόμιο την αποστολή της γαλλικής ομάδας και συνομίλησε με τον Φοφανά (θεωρείται το μεγάλο αστέρι του ρόστερ), ο οποίος αποθέωσε τον Μπάμπη Κωστούλα και τόνισε πως θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη του!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο "δώρο" Μαρινάκη σε Μεντιλίμπαρ - Μεταγραφή 3.5 εκατ. - Όνομα από τη λίστα Καρβαλιάλ!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags