Facebook Pixel ΑΕΚ: Αγνώριστος Αραούχο! Δείτε πως ήταν στη Μπόκα Τζούνιορς
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-02 17:26:00

Αγνώριστος Αραούχο! Δείτε πως ήταν στη Μπόκα Τζούνιορς

Sportdog Team
Αγνώριστος Αραούχο! Δείτε πως ήταν στη Μπόκα Τζούνιορς

Αναμνήσεις με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ

Μία φωτογραφία του Σέρχιο Αραούχο από τα χρόνια που αγωνιζόταν στη Μπόκα Τζούνιορς ανήρτησαν οι οπαδοί της ομάδας του Μπουένος Άιρες.

Πρόκειται για μία φωτογραφία μαζί με τότε συμπαίκτες του στο "Μπομπονέρα". Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκίνησε την την επαγγελματική του καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός στις ομάδες Μπαρτσελόνα Β (2012-13), Τίγρε (2013-14) και Λας Πάλμας (2014-15). Αυτήν την περίοδο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, το 2011, το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Το όνομα του Σέρχιο Αραούχο βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ημέρες. Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε η είδηση, ότι βρέθηκε εκτός αποστολής της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο ίδιος αποφάσισε να παίξει με την ΑΕΚ Β' στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, ο "Τσίνο" συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Ωστόσο τα μηνύματα για το μέλλον του Αραούχο στην ΑΕΚ δεν είναι τόσο αισιόδοξα. Προ ημερών δημοσιεύματα υποστηρίζαν, ότι υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής στην Ισπανία, ενώ προέκυψαν και σενάρια για ΗΠΑ. "Κιτρινόμαυρες" πηγές θεωρούν, ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου με την ΑΕΚ ο Αραούχο δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον "Δικέφαλο" στο στήθος.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags