Παραλίγο ξύλο είχαμε στην κλήρωση των πλέι οφ της Super League. Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, υπήρξε πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια και του διευθύνοντα σύμβουλου της ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά.

Στην Ένωση ισχυρίζονται, ότι ο διάσημος ποινικολόγος ήταν αυτός που επεχείρησε από την αρχή της διαδικασίας να δυναμιτίσει το κλίμα, κάνοντας λόγο για «παράσταση» και επίθεση κατά της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας εξαπέλυσε κατηγορίες για την ΑΕΚ, ότι ευνοείται για τη διαιτησία, μαζί με ομάδες όπως ο Άρης, η Λαμία και η Κηφισιά, ενώ αδικούνται ο Ολυμπιακός, με τον Αστέρα και τον Βόλο. Μάλιστα στις… αδικημένες ομάδες ο νομικός ενέταξε τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, επικαλούμενος τις δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ, μετά την ισοπαλία των «πρασίνων» με τον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της Super League, προσπάθησε να διακόψει την τοποθέτηση Κούγια, καθώς η διαδικασία ήταν κλήρωση και όχι κάποια συνεδρίαση του ΔΣ, πρόλαβε όμως ο Γιώργος Κοσμάς και πήρε τον λόγο, εξαπολύοντας… μυθικές ατάκες κατά του παράγοντα των Πειραιωτών.

«Αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι», ανέφερε σε έντονο ύφος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι. Θέλατε πρωταθλήματα από αυτά που ήσασταν μπροστά 25 βαθμούς από τον Νοέμβριο και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως παίζεται στα ίσια πλέον, αλλά θα το χωνέψετε. Να τελειώνει τώρα εδώ αυτή η παρωδία».

Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, ο Κούγιας πέταξε χαρτονόμισμα των 50 Ευρώ προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες το έσκισε και του πέταξε τα κομμάτια λέγοντας «κόλλα το τώρα με ζελοτέιπ να το δώσεις σε κανέναν φουκαρά από αυτούς που περιμένουν να τους πληρώσεις ή σε κανένα ταξί να πάει στον εισαγγελέα να μεταφέρει αυτά που λες εδώ».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλήρωση πλέι οφ: Πρεμιέρα με ΠΑΟΚ-Άρης και Ολυμπιακός-ΠΑΟ! Ιδανικό πρόγραμμα για ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)