Facebook Pixel Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης! "Ο Άρης το άγχος με Παναιτωλικό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 23:16:00

Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης! "Ο Άρης το άγχος με Παναιτωλικό" - Μάχη δύο για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης! "Ο Άρης το άγχος με Παναιτωλικό" - Μάχη δύο για το πρωτάθλημα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε τόσο στο Κύπελλο, όσο και στη μάχη του πρωταθλήματος και ποιους βλέπει να το διεκδικούν.

Γρηγόρης Μάκος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μίλησε για τη μάχη του Άρη με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου για μία θέση στον τελικό αλλά και για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά ανέφερε για το Άρης - Παναιτωλικός: «Θα ακουστεί σαν κλισέ... αλλά θεωρώ ότι το Κύπελλο είναι μία τελείως διαφορετική διοργάνωση με τον Άρη να έχει το μεγαλύτερο άγχος για να βρει το γκολ. Ο Άρης θα έχει σύμμαχο τον κόσμο και την έδρα του για να βρεθεί στον τελικό μετά από χρόνια, ενώ ο Παναιτωλικός θα πάει πιο απελευθερωμένος να κάνει το παιχνίδι του και γιατί να μην έχει ελπίδες; Φέτος έχει στρώσει με την έλευση του Γιάννη Πετράκη, παίζει σε μία καυτή έδρα το δεύτερο παιχνίδι κάτι που είναι στα αρνητικά του. Αν μιλήσουμε με ποσοστά ο Άρης θα έχει 80% πιθανότητες να περάσει, 

Προσθέτοντας για τα πλέι οφ: «Θα γίνει κανονική... μάχη, Άρης και Λαμία δεν θα είναι κομπάρσοι, νομίζω η πρώτη αγωνιστική θα μετρήσει πολύ, ειδικά στο ντέρμπι ''αιωνίων'' που γίνεται στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' που το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα καθορίσει πολλά. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα, ο Ολυμπιακός έχει ανακάμψει με την έλευση του νέου προπονητή και ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός κάτι που δεν περίμενα στην αρχή της χρονιάς».

Ενώ για τη μάχη του τίτλου: «Όταν μία ομάδα έχει και άλλα πράγματα στο κεφάλι της παίζει ρόλο στην οριοθέτηση των στόχων, κάτι που θα φανεί από την πρώτη αγωνιστική, αλλά κατά τη γνώμη μου μέχρι το τέλος θα μείνουν δύο μονομάχοι για την κατάκτηση του τίτλου», είπε ο Γρηγόρης Μάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπάνα" Μεντιλίμπαρ για αμυντικό του Ολυμπιακού - Τον "εξαφάνισε" από την 11αδα - Έκπληξη με Μασούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags