Facebook Pixel Πήρε θέση ο Αναστό! Ατάκες για "μάχες" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 19:44:00

Πήρε θέση ο Αναστό! Ατάκες για "μάχες" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού - "Φαβορί για τον τελικό ο Άρης γιατί..."

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Αναστό! Ατάκες για "μάχες" ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού - "Φαβορί για τον τελικό ο Άρης γιατί..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε τόσο στον ημιτελικό Κυπέλλου, όσο και στα παιχνίδια του Δικεφάλου του Βορρά και των Ερυθρόλευκων στην Ευρώπη.

Νίκος Αναστόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός όπου μίλησε  τόσο για τη μάχη του Άρη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, σημειώνοντας, «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αλλά ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, έχει ψυχολογία σε ένα κατάμεστο γήπεδο και έχοντας το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Φαβορί για εμένα είναι ο Άρης», αλλά και για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Conference League.

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ: «Ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει μέσα στην Κροατία, για εμένα τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ κάτι που έχει αποδείξει και απέναντι στην Αίντραχτ που ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά και απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που είχε στον όμιλο του».

Ενώ για τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Εύχομαι τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Ολυμπιακό να προχωρήσουν στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει ανακάμψει και όλα μπορούν να γίνουν , έφερε έναν πολύ καλό προπονητή που είχε κατακτήσει το Europa League και μπορεί να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον αθλητισμό και στη ζωή το όνειρο είναι αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο και για το γεγονός ότι 17:00 με 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης θα υπογράφει αυτόγραφα στη μπουτίκ των Πειραιωτών: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμένα είναι ότι καλύτερο έχω κερδίσει, η εκτίμηση και η αγάπη του κόσμου. Τα χρήματα φεύγουν , η αγάπη του κόσμου μένει και ζητάει ο κόσμος τις φανέλες, αυτό δεν εξαγοράζεται. Αν έκανα την αγάπη χρήματα, θα είχα ουρανοξύστες», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 6 εκατ. Ολυμπιακού, κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα - Φορ με 37 γκολ, 20 ασίστ - Έγινε το υπερατλαντικό ταξίδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags