Το παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ έγινε γνωστό θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργούν πλήρως. Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε πως δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο γήπεδο και έτσι όπως προβλέπει ο νόμος το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών κάτι που έφερε την αντίδραση της ομάδας.

Για τις κάμερες ασφαλείας στο γήπεδο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» και το τι συνέβη πήρε θέση ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Λαμία FM-1 96.2

«Έχουμε τηρήσει στο 100% τις προϋποθέσεις, απλά περιμέναμε τρεις (3) κάμερες που έρχονταν από το εξωτερικό. Απλά όταν ο έλεγχος έγινε την Τετάρτη, αυτές δεν ήταν εκεί. Κατά τα λεγόμενα του Αστυνομικού Διευθυντή δεν μπορεί να κάνει επανέλεγχο από μόνος του και γι΄ αυτό από το πρωί είμαι σε επικοινωνία με την ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας) για να προγραμματιστεί αυτή η διαδικασία. Είναι τραγικό να μιλάμε για 3 κάμερες, αλλά εμείς είμαστε καθόλα νόμιμοι. Έχει λάβει πρωτοβουλία και ο Πρόεδρος της SuperLeague και αναμένουμε.

Δεν μπορώ να βγαίνω εγώ συνέχεια μπροστά. Τόσος κόσμος αγόρασε εισιτήρια διαρκείας, οι φιλοξενούμενοι πήραν εισιτήρια, τι θα πούμε σε όλους αυτούς; Δεν θέλω να νευριάσω γιατί θα πω πράγματα που κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν. Πραγματικά ελπίζω να μην γίνεται σκόπιμα όλα αυτό και να λυθεί το μπέρδεμα.»