Απόστολος Τσουρέλας: Στο Metropolis 95.5 και στην κπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο πρώην άσος της ομάδας, Απόστολος Τσουρέλας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ και στην ήττα του Δικεφάλου με σκορ 2-0 από την Ντιναμό, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη.

Καλησπέρα σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Να είναι όλος ο κόσμος καλά. Με υγεία πάνω από όλα. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως δεν έχουμε έναν στόχο πλέον και κινδυνεύουμε στον δεύτερο. Είχαμε τρείς στόχους. Ο ένας χάθηκε, το Κύπελλο. Είχαμε την ελπίδα ότι εμείς θα είμαστε στον τελικό. Πάει ο ένας στόχος. Είναι το Πρωτάθλημα και η Ευρώπη. Πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρουμε εμείς. Αρκεί να το βγάλουμε στο γήπεδο τώρα. Τα δείξαμε όλη την σεζόν. Τα περιθώρια στενεύουν.

Ήδη με το κακό αποτέλεσμα, δημιουργείται ένα κλίμα. Η Ντιναμό δεν έπρεπε να κερδίσει. Όμως δεν παίξαμε καλά. Για πρώτη φορά χάσαμε το κέντρο. Δεν φταίει ο Ότο. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το κέντρο. Ήμασταν αργοί στην μετάβαση. Στις μονομαχίες δεν μπήκαμε σωστά.

Οι γρήγοροι πλάγιοι αναλώθηκαν στις μονομαχίες. Μπήκαν σε αυτή την λογική. Δεν τον θέλεις τον Τάϊσον για να παλεύει, αλλά να εφορμά. Δεν είχαμε καλά τελειώματα. Δεν ήμασταν σε καλό φεγγάρι.

Για τον Ντεσπόντοφ που έπαιξε ως επιθετικός δεν είναι πείραμα. Έχει παίξει και στην Εθνική ομάδα. Έχει να αποφασίσει ο Λουτσέσκου ανάμεσα σε 3 παίκτες για τέσσερις θέσεις. Διεκδικούν θέσεις οι Αντρίγια, Τάϊσον, Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ. Είναι φοβερά δύσκολο για τον προπονητή για να βάλει τρεις από τους τέσσερις. Δεν είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Λουτσέσκου”.

Για το ΠΑΟΚ – Άρης που ακολουθεί: Είχαμε ένα διάστημα ευμάρειας και στα γκολ. Θα μπορούσαμε, ο κόουτς, να του δώσει μισάωρα και 45λεπτα και ξέροντας ότι θα φύγει και ο Σαμάτα, για να τον ετοιμάσει τον νεαρό επιθετικό. Ο νεαρός θέλει χρόνο και στήριξη. Θα μπορούσε να είναι πιο έτοιμος. Με τα 10λεπτα και τα οκτάλεπτα δείχνει ότι έχει τις ικανότητες ότι είναι δεινός παίκτης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το γυρίζει. Το έχει αποδείξει. Έχει μέταλλο, αποδυτήρια. Πολλά θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι της Κυριακής. Να κερδίσει τον Άρη στην Τούμπα. Θα εξαρτηθούν και από τον ΠΑΟΚ – Άρης. Έχουμε υλικό, ποιότητα, διάθεση, τα πάντα. Αρκεί να τα κλείσουμε στην ομάδα και να κερδίσουμε”, είπε ο Απόστολος Τσουρέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντιναμό όπως ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ! Δεν ταιριάζει ο Οζντόεφ, ανέτοιμος ο Τζίμας - Έφυγε πικραμένος ο Μίσιτς"