Facebook Pixel Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ Ο Μαξίμοβιτς - Νέα δεδομένα για Αράο
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-19 12:13:00

Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ Ο Μαξίμοβιτς - Νέα δεδομένα για Αράο - Η εξέλιξη που δείχνει την αναβάθμιση

Sportdog Team
Αλλάζει τα πάντα στον ΠΑΟ Ο Μαξίμοβιτς - Νέα δεδομένα για Αράο - Η εξέλιξη που δείχνει την αναβάθμιση

Ο Σέρβος μέσος μετράει αντίστροφα για να φορέσει και επίσημα τα Πράσινα, το προσεχές καλοκαίρι και σίγουρα η μεταγραφή του φέρνει νέα δεδομένα στην ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Νίκος Αθανασίου: Για την πολύ σημαντική μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και την αναβάθμιση του ρόστερ του Παναθηναϊκού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου παράλληλα τόνισε ότι ο ερχομός του Σέρβου είναι πολύ πιθανό να φέρει τον Αράο να καθιερώνεται στο κέντρο της άμυνας.

«Ο Μαξίμοβιτς έχει υπογράψει και το επιβεβαίωσαν με τις δηλώσεις τους το Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι της Χετάφε. Θα ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση να τον πάρει από τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός, αλλά όταν ενημέρωσε τη Χετάφε για τη συμφωνία μαζί του ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας απάντησε με ‘γαλλικά’. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Χετάφε και θα είναι μια πολύ σπουδαία προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, που θα τον αναβαθμίσει πολύ στο χώρο του κέντρου. Πιστεύω πως με την συγκεκριμένη μεταγραφή θα δούμε να καθιερώνεται περισσότερο ως στόπερ ο Αράο, που τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτή τη θέση», ανέφερε.

Για τους εννιά διεθνείς που απουσιάζουν: «Είναι καλό που ο Παναθηναϊκός έχει τόσους διεθνείς. Αυτό δείχνει την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ μετά από μια περίοδο που έψαχνες διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού με το τουφέκι. Όλα δείχνουν πως θα είναι στο Euro και οι τρεις Σλοβένοι που έχουν προκριθεί, ενώ διεκδικούν την πρόκριση οι Έλληνες και το παλεύουν οι Σέρβοι. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μεγάλη εκπροσώπηση στο Euro», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλμέιδα "τελειώνει" το... παιδί του Μελισσανίδη - Φόβος για "ντου" μεγάλης ελληνικής ομάδας στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags