Facebook Pixel Αποθέωσε Αλμέιδα, Λουτσέσκου παλαίμαχος διεθνής - Το μεγάλο τους... ατού
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-21 18:01:00

Αποθέωσε Αλμέιδα, Λουτσέσκου παλαίμαχος διεθνής - Το μεγάλο τους... ατού

Sportdog Team
Αποθέωσε Αλμέιδα, Λουτσέσκου παλαίμαχος διεθνής - Το μεγάλο τους... ατού

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στους τεχνικούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ όπου και τους αποθέωσε για όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής.

Γρηγόρης Μάκος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μίλησε για την πραγματικότητα στον χώρο της προπονητικής όπου ο ίδιος κάνει τα πρώτα του βήματα, κάνοντας και ειδική μνεία στον Πανιώνιο που είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα.

«Ένας που έχει παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, δεν σημαίνει ότι θα γίνει και καλός προπονητής. Υπάρχουν πολλά παιδιά που είμαστε τώρα στη διαδικασία του διπλώματος που έχουν εμπειρία από ακαδημίες

Ο Αλμέιδα έχει κερδίσει τα αποδυτήρια από την πρώτη στιγμή που πήγε, επίσης το ίδιο έχει καταφέρει και ο Λουτσέσκου τώρα. Τη διαφορά σε έναν πετυχημένο προπονητή την κάνει ο ίδιος ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του και το πως θα μπορέσει να κερδίσει τους παίκτες. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία τόσο η σωστή προπόνηση, τα παιχνίδια κατοχής, αλλά το να εμπνεύσει τους παίκτες του και να τους κάνει να παίξουν για αυτόν. Σε εμένα έχει τύχει να παίξω για τον Λίνεν».

Ενώ για τον Πανιώνιο«Φαίνεται ότι υπάρχει μία σοβαρή κατάσταση για να αναλάβει τον Πανιώνιο και είναι κρίμα να μην βλέπουμε αυτές τις ομάδες στη μεγάλη κατηγορία», είπε ο Γρηγόρης Μάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags