Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο Τερίμ για 10 συμβόλαια - Τέλος ο Ζέκα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-25 16:00:00

Αποφασίζει ο Τερίμ για 6+4 συμβόλαια - Τι ζητάει ο Παλάσιος, τέλος ο Ζέκα - "Ξένο σώμα" στο Κορωπί ο...!

του Νίκου Στεργίου

Η εισήγηση σε Αλαφούζο για ανανέωση και ποιοι φεύγουν. Το φετινό καλοκαίρι το Τριφύλλι θα κάνει λίγες και στοχευμένες αλλαγές στο ρόστερ του, ωστόσο υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που λήγουν και το επόμενο διάστημα θα φουντώσουν οι διαπραγματεύσεις...

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της μεταγραφής τού Νεμάνια Μαξίμοβιτς στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς ο διεθνής Σέρβος άσος αφενός προέρχεται από σημαντική καριέρα στην Ισπανία αφετέρου είχε βρεθεί στη λίστα τού ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Κι αυτό, αν μη τι άλλο, αποτελεί επικοινωνιακή νίκη των Πράσινων.

Παρόλα αυτά το Τριφύλλι το προσεχές καλοκαίρι έχει να ασχοληθεί με 6+4 συμβόλαια, καθώς τα μεν πρώτα λήγουν ενώ τα δεύτερα αφορούν δανεικούς. Το sportdog επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο Βαρβάρα Φανίδη, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ των Πράσινων, για να δούμε τι ισχύει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

"8-9 εκατ. ευρώ για Μαξίμοβιτς - Αυξημένες αποδοχές σε Παλάσιος - Πόστο στον Ζέκα"

Αρχικά, πες μου δύο λόγια για την έλευση του Μαξίμοβιτς

"Δίνει χρήματα ο Παναθηναϊκός, με τη βόμβα Μαξίμοβιτς που κόστισε συνολικά 8-9 εκατ. ευρώ, οι Πράσινοι δείχνουν ότι θέλουν να φτιάξουν ομάδα πρωταθλητισμού και θέλουν να αξιοποιήσουν και την Ευρώπη που έπαιξε φέτος η ομάδα, ως σκαλί για την επόμενη σεζόν".

Ας πιάσουμε τα συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Μπερνάρ: "Ούτω ή άλλως έχει υπογράψει στη Βραζιλία και θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με πρωτάθλημα. Για αυτό είναι ο καλύτερος παίκτης στα τελευταία ματς".

Χουάνκαρ: "Έχει ταλαιπωρηθεί φέτος αρκετά από τραυματισμούς, ο Τερίμ είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του. Είναι νωρίς, πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Είναι 50-50 να συνεχίσει, είναι καλός χαρακτήρας και δεν δημιουργεί προβλήματα. Αναμένουμε τι θα γίνει".

Παλάσιος: "Ο Παναθηναϊκός τον θέλει πολύ, ο Τερίμ έχει δείξει ότι τον θεωρεί βασικό γρανάζι, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει. Αξίζει αύξηση και μέσα στις επόμενο διάστημα πιστεύω ότι θα δούμε εξελίξεις".

Κώτσιρας: "Είναι η αποκάλυψη του Τερίμ φέτος, διότι με την παρουσία τού Τούρκου έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος του. Θα ανανεώσει κατά 80-90%, αλλά η πολιτική τού Παναθηναϊκού είναι να μην βιάζεται και ανανεώνει συνήθως μετά το τέλος της σεζόν".

Ζέκα: "Είναι το τελευταίο συμβόλαιο του Παναθηναϊκού, ίσως και η τελευταία του χρόνια. Δύσκολα θα ανανεώσει, αλλά μπορεί να ενταχθεί σε κάποια θέση στο τεχνικό επιτελείο ή σε διοικητικό πόστο".

Μπρινιόλι: "Είναι ανενεργό το συμβόλαιό του, αποτελεί ξένο σώμα, δεν κάνει τίποτα, περιμένει να λήξει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι 4 δανεικοί - 2+2 για παραμονή - "Αυτό καίει τον Παναθηναϊκό"

Γεντβάι: "Πηγαίνει πάρα πολύ καλά, κατά πάσα πιθανότητα θα ενεργοποιηθεί η οψιόν του. Πριν τον τραυματισμό ήταν ο καλύτερος αμυντικός και, σιγά-σιγά, επανέρχεται".

Ντραγκόφσκι: "Καίει τον Παναθηναϊκό γιατί κοιτάζουν και στη Σπέτσια τι συμβαίνει. Αν υποβιβαστεί η ομάδα, θα είναι ελεύθερος και θα γλιτώσει τα 3,5 εκατ. ευρώ της ρητρας. Περιμένουν ουσιαστικά τι θα γίνει με την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει και το έχει δείξει, αλλά και το ποσό τής ρήτρας δεν είναι απαγορευτικό για τα χρήματα που δίνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια".

Ακαϊντίν: "Λίγο δύσκολο να παραμείνει, στις εμφανίσεις του (αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) δεν έχει δείξει καλά δείγματα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνει και ο Τερίμ, που ήταν δική του εισήγηση. Θεωρώ ότι είναι 50-50".

Ούγκο: "Δεν τον εχουμε δει πολύ, παροπλίστηκε από τον Αράο, όταν έπαιξε και έπεσε στα βαθιά, δεν ανταποκρίθηκε. Καλό βιογραφικό στην Τουρκία αλλά στα ματς που έπαιξε έκανε πολλά λάθη και στοίχισαν βαθμούς. Δύσκολα θα έχει μέλλον στην Ελλάδα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζουν τον Αλαφούζο να αλλάξει γνώμη για Ιωαννίδη - Ρεκόρ πώλησης με Γιόκερες - Εκατομμύρια και σε Λεβαδειακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags