Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Πηγαίνεις για πρόεδρος στην ΕΠΟ" - Κλείνει ο Πογέτ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 16:58:00

"Εντολή" Σαββίδη: "Πηγαίνεις για πρόεδρος ΕΠΟ" - Ανατροπή με τον κόουτς της Εθνικής - Βρήκε ομάδα ο Πογέτ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Εντολή" Σαββίδη: "Πηγαίνεις για πρόεδρος ΕΠΟ" - Ανατροπή με τον κόουτς της Εθνικής - Βρήκε ομάδα ο Πογέτ!

Στέλεχος του ΠΑΟΚ το απόλυτο φαβορί για αντι-Μπαλτάκος στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα και για τον επόμενο προπονητή. Το μέλλον του Ουρουγουανού και τα νέα ονόματα για την επόμενη ημέρα...

Διεργασίες φαίνεται ότι υπάρχουν αυτό το διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως μάθαμε ψάχνοντας για τον νέο προπονητή τής Εθνικής ομάδας. Γιατί το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ως ημερομηνία λήξης την 31η Μάρτη 2024, και μετά την αποτυχία πρόκρισης στην τελική φάση του Euro το μέλλον του Ουρουγουανού τεχνικού βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πογέτ να βρεθεί στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, άρα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας στο προσεχές Nations League, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο - Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Αγγλία και τη Φινλανδία.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα τού νέου προπονητής τής Εθνικής ομάδας, που μας οδήγησε στο... λαβράκι από τη Θεσσαλονίκη, αυτό που μας είπε καλά ενημερωμένη πηγή είναι ότι στον βαθμό που η Εθνική δεν έχει κάποια υποχρέωση άμεσα, δεν υπάρχει ζήτημα να έρθει τώρα τεχνικός. Πότε θα έρθει; Μετά τις εκλογές τού Ιουνίου στην ΕΠΟ, όταν δηλαδή προκύψει ο νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία!

Μπορεί αυτός ο πρόεδρος να είναι ο Τάκης Μπαλτάκος και, άρα, να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ που θέλει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ηγείται στην επόμενη μέρα τού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος; Αν ισχύει η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται τον νέο προπονητή να τον επιλέξει ο Μάκης Γκαγκάτσης!

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει λάβει το χρίσμα από τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ, αν και ο Μ. Γκαγκάτσης είχε αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να του ταιριάξει αυτός ο ρόλος αλλά και η προβολή που φέρει. Παρόλα αυτά η πληροφορία που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Ιβάν έχει δώσει εντολή να προχωρήσει αυτή η προοπτική.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι σαφές ότι θα υπάρξουν άλλα δεδομένα στην εκλογική διαδικασία τα οποία, προφανώς, είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές και στην επιλογή του νέου προπονητή. Γιατί αν κατέβει ως υποψήφιος, τελικά, ο Γκαγκάτσης τότε νομιμοποιείται το σενάριο για τον επόμενο προπονητή τής Εθνικής ομάδας που τώρα μοιάζει λίγο περίεργο. Τι αναφέρει αυτό το σενάριο; Ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να βάλει τη φόρμα με το εθνόσημο...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Κολωνάκι! Ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές με γιο προέδρου και πρόεδρο άλλης μεγάλης ΠΑΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags