Facebook Pixel Γουίλιαν Αράο: "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-31 21:13:00

Σκληρή αυτοκριτική Αράο! "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, αν θέλουμε πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Σκληρή αυτοκριτική Αράο! "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, αν θέλουμε πρωτάθλημα"

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού ήταν φανερά απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και ο Γουίλιαν Αράο στάθηκε στην κακή συνολική λειτουργία της ομάδας του στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θα έλεγα ότι φταίει το γρήγορο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και μάλιστα στο 2ο λεπτό και ακόμα περισσότερο εντός έδρας. Μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, περάσαμε στην αντεπίθεση, σημειώσαμε γκολ, δεχθήκαμε όμως το 1-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Τσέριν, φεύγει… αλλά όχι από τον ΠΑΟ - Η απόφαση Βαγιαννίδη μετά το "όχι", διπλασιασμός σε Ιωαννίδη!

Στο β’ παίξαμε καλά, κάναμε αντεπιθέσεις, θέλαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε και η αλήθεια είναι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!

Αυτό που έλειψε ήταν τα γκολ. Στο β΄ ελέγξαμε το παιχνίδι ήμασταν επιθετικοί, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Για να μπορέσεις να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών, δεν είναι δικό τους το θέμα αλλά όλη η ομάδα, όλη η ομάδα έχει το φταίξιμο και όλοι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags