Facebook Pixel Κόλπο... γκρόσο Λουτσέσκου με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 22:10:00

Κόλπο... γκρόσο Λουτσέσκου με ΠΑΟ - Πως ο Μιρτσέα τον συμβούλεψε για το πλάνο του Τερίμ

Sportdog Team
Κόλπο... γκρόσο Λουτσέσκου με ΠΑΟ - Πως ο Μιρτσέα τον συμβούλεψε για το πλάνο του Τερίμ

Ο ΠΑΟΚ με εμφατικό τρόπο πέρασε από τη Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με (2-3) σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρκετούς επώνυμους θεατές αλλά και μικρές ιστορίες γύρω από το όνομα τους, όπως συνέβη και με τον πατέρα του προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ με εμφατικό τρόπο πέρασε από τη Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με (2-3) σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρκετούς επώνυμους θεατές αλλά και μικρές ιστορίες γύρω από το όνομα τους, όπως συνέβη και με τον πατέρα του προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρισκόταν στα επίσημα του γηπέδου παρακολουθώντας την αναμέτρηση των δύο ομάδων διά ζώσης από ειδικά διαμορφωμένο booth στο οποίο βρισκόταν μαζί με δύο άμεσους συνεργάτες του από τη Ρουμανία με τους δύο να έχουν ξεχωριστούς και ευδιάκριτους ρόλους κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.

Αρχικά, ο ένας ήταν αυτός ο οποίος κατέγραφε σε βίντεο το οποίο θα χρησίμευε προς ανάλυση όλο το παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος κρατούσε... σημειώσεις με χαρτί και μολύβι καταγράφοντας κάθε σημείο της αναμέτρησης τα οποία αξιοποιήθηκαν στο έπακρο από τον πολύπειρο Μιρτσέα. 

Ειδικότερα, ο 78χρονος στο ημίχρονο της αναμέτρησης και με το σκορ υπέρ του Δικεφάλου ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τον γιο του εντός των αποδυτηρίων συμβουλεύοντας τον ενισχυτικά για τα όσα πρέπει να προσέξει και να αλλάξει στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Η ''μάχη'' Τερίμ - Μιρτσέα

Αναφορικά με την αναμέτρηση των δύο ομάδων ενδιαφέρον έχει και η σχέση του Φατίχ Τερίμ με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου , καθώς αμφότεροι γνωρίζονται από την κοινή τους πορεία στην Τουρκία, ωστόσο δεν διατηρούν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με μία ''βεντέτα'' να υπάρχει μεταξύ τους.

Μάλιστα ο πατέρας του Ραζβάν, είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο, "Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας κι οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος του Τερίμ τώρα είναι ο γιος μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιο ματς κόντρα στον Τερίμ",

Όλα ξεκίνησαν το 2000 όταν ο Τερίμ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ουέφα, ωστόσο το καλοκαίρι η Γαλατάσαραι αποφάσισε να απομακρύνει τον Τούρκο για τον Μιρτσέα με το κοινό να διαφωνεί αν η κατάκτηση του Σούπερ Καπ λίγο αργότερα ήταν έργο δικό του ή του προκατόχου του.

Η αλλαγή στους πάγκους του Τουρκικού συλλόγου συνεχίστηκε με τον Μιρτσέα να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2002 πριν αναλάβει εκ νέου ο Τερίμ με τον Ρουμάνο να συνεχίζει στη Μπεσίκτας με την κόντρα των δύο να κρατάει για τα καλά.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags