Αντρέ Όρτα: Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, λόγω του τραυματισμού του, κάτι που άλλαξε τα σχέδια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αφού ο ίδιος όλη την εβδομάδα δούλευε ώστε οι Ερυθρόλευκοι να κατέβουν με τρία χαφ, κάτι που έφερε τελικά στο κέντρο τον Φορτούνη και στα πλάγια τον Μασούρα.

Πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε αναμονή ώστε να δουν πόσο καιρό θα είναι εκτός ο Πορτογάλος, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, όμως είναι δεδομένο πως θα μείνει εκτός από τον αγώνα με τον Άρη την Τετάρτη (3/4), αλλά και από αυτόν με τη Λαμία την Κυριακή (7/4).

Στόχος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι άλλος από το να έχει τον Αντρέ Όρτα απόλυτα έτοιμο στον κρίσιμο προημιτελικό του Conference League απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, την Τετάρτη 11 Απτριλίου, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τον Βάσκο να μην θέλει να σκεφτεί πως οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στο ματς με δύο πολύ σημαντικές απουσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος