Facebook Pixel Τρομερό σκηνικό με Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου στο ημίχρονο του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 13:37:00

Τρομερό σκηνικό με Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τρομερό σκηνικό με Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Το "παρών" στη Λεωφόρο έδωσε ο πατέρας του Ραζβάν, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην Λεωφόρο επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2 σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρκετούς επώνυμους θεατές αλλά και μικρές ιστορίες γύρω από το όνομα τους, όπως συνέβη και με τον πατέρα του προπονητή του Δικεφάλου, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου που κοντεύει να γίνει μόνιμος κάτοικος… ελληνικής επικράτειας.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρισκόταν στα επίσημα του «Απόστολος Νικολαΐδης» παρακολουθώντας την αναμέτρηση των δύο ομάδων διά ζώσης από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οποίο βρισκόταν μαζί με δύο άμεσους συνεργάτες του από τη Ρουμανία με τους δύο να έχουν ξεχωριστούς και ευδιάκριτους ρόλους κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.

Αρχικά, ο ένας ήταν αυτός ο οποίος κατέγραφε σε βίντεο το οποίο θα χρησίμευε προς ανάλυση όλο το παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος κρατούσε… σημειώσεις με χαρτί και μολύβι καταγράφοντας κάθε σημείο της αναμέτρησης τα οποία αξιοποιήθηκαν στο έπακρο από τον πολύπειρο Μιρτσέα.

Ειδικότερα, ο 78χρονος στο ημίχρονο της αναμέτρησης και με το σκορ υπέρ του Δικεφάλου ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τον γιο του εντός των αποδυτηρίων συμβουλεύοντας τον ενισχυτικά για τα όσα πρέπει να προσέξει και να αλλάξει στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

​Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλική ομάδα ήρθε για Ιωαννίδη, "τρελάθηκε" με Κουλιεράκη - Δίνουν μέχρι και 17 εκατ., τι ζητάει ο Σαββίδης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags