Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Καρβάλιο για Ιωαννίδη: "Μοιάζει σωματικά με τον Γιόκερες - Δυσκολεύεται ο ΠΑΟ όταν απουσιάζει"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 15:33:00

Τρομερός Καρβάλιο για Ιωαννίδη: "Μοιάζει σωματικά με τον Γιόκερες - Δυσκολεύεται ο ΠΑΟ όταν απουσιάζει"!

Sportdog Team
Τρομερός Καρβάλιο για Ιωαννίδη: "Μοιάζει σωματικά με τον Γιόκερες - Δυσκολεύεται ο ΠΑΟ όταν απουσιάζει"!

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό των Πράσινων.

Μέλι έσταξε για τον Φώτη Ιωαννίδη ο Ζοάο Καρβάλιο στην συνέντευξη που παραχώρησε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στην πορτογαλική "A Bola".

Ο Πορτογάλος άσος χαρακτήρισε τον 24χρονο φορ ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Super League, τον παρομοίασε με τον Γιόκερες και σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται χωρίς αυτόν στην ενδεκάδα.

«Αυτό που μπορώ να πω για εκείνον (Ιωαννίδη) είναι πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε εναντίον του Παναθηναϊκού όταν αγωνίστηκε, αλλά και χωρίς αυτόν και η διαφορά ήταν ξεκάθαρη. Είναι πολύ ευκολότερο να παίξεις χωρίς αυτόν. Η ομάδα του δυσκολεύεται όταν απουσιάζει», τόνισε αρχικά ο Καρβάλιο κάνοντας στη συνέχεια μια σύγκριση του Ιωαννίδη με τον Σουηδό φορ της Σπόρτινγκ, Βίκτορ Γιόκερες.

«Η ποιότητα του Γιόκερες γίνεται αντιληπτή σε όλους. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ίδιες ικανότητες σωματικά. Μπορώ να πω πως είναι ίδιοι, παρότι βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι όμως ίδιοι στον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά και σε αυτό που τους αρέσει να κάνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ακούει κανέναν ο Τερίμ, με… τρέλες μέχρι τέλους - Ηγέτης ο Ιωαννίδης - Έχασε την ευκαιρία ο… αόρατος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags