Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα μετά τη νίκη των Πρασίνων κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και ενόψει του αγώνα με τον Άρη μίλησε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι είναι η σταθερότητα, λέγοντας ότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι το 3/3 κόντρα σε Κίτρινους και στις δύο αναμετρήσεις με τη Λαμία, υπογραμμίζοντας ότι «Η διάρκεια σε κάνει πρωταθλητή».

Παράλληλα είπε ότι δεν έχουν κάτι σοβαρό Ιωαννίδης και Μπερνάρ, οι οποίοι αποχώρησαν με μικροενοχλήσεις από το ντέρμπι με την Ένωση, ενώ για τις αλλαγές στην ενδεκάδα σημείωσε πως βλέπει να γίνονται το πολύ 2-3 ώστε να φρεσκάρει την ενδεκάδα. «Ίσως δούμε τον Παλάσιος, δεν τα πήγε καλά ο Βέρμπιτς», επεσήμανε.

Τέλος ο έμπειρος ρεπόρτερ σχολίασε ότι τον προβληματίζει ο ορισμός του Μπέμπεκ ως VARίστα στο Άρης-Παναθηναϊκός και ότι οι Πράσινοι έχουν άσχημες αναμνήσεις στα παιχνίδια με Ολυμπιακό (διαιτητής) και ΑΕΚ (VARίστας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντεφορμέ Αλμέιδα, κατέστρεψε το διαφημισμένο όπλο της ΑΕΚ - Μπορεί να τον κερδίσει ξανά στον… τελικό ο Τερίμ