Facebook Pixel Πήρε θέση ξένος τεχνικός! Οι συμβουλές σε Λουτσέσκου για Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-06 14:32:00

Πήρε θέση ξένος τεχνικός! Οι συμβουλές σε Λουτσέσκου για Αλμέιδα - Ποιος το φαβορί για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Πήρε θέση ξένος τεχνικός! Οι συμβουλές σε Λουτσέσκου για Αλμέιδα - Ποιος το φαβορί για το πρωτάθλημα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός ξένος τεχνικός που έχει περάσει από τη χώρα μας και έδωσε τις συμβουλές του στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Νταμίρ Κάναντι: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αυστριακός προπονητής κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Γνωρίζοντας καλά τις δύο ομάδες από το δικό του πέρασμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, στάθηκε στην τακτική του εκάστοτε προπονητή αλλά και τον παράγοντα του πρώτου γκολ, που μπορεί να καθορίσει την έκβαση της αναμέτρησης.

Για το αν ήταν δίκαιο που κέρδισε ο Παναθηναικός την ΑΕΚ: «Ναι, πιστεύω ήταν δίκαιο. Μπορεί στα πρώτα λεπτά να μην ήταν καλός απέναντι στην ΑΕΚ, μετά όμως έπαιξε πολύ καλά και ήταν πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ να βρει τους χώρους. Μπορεί να δέχθηκε το γκολ, αντέδρασε όμως αλλάζοντας το σύστημα και πέτυχε την ανατροπή. Άξιζε την νίκη, ήταν δίκαιη!»

Παράλληλα, έκανε τις δικές του προβλέψεις για το ΑΕΚ -ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, νομίζω πως και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ξέρει πως να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια. Και η ΑΕΚ μπορεί να τους νικήσει όλους, έχει την ποιότητα και την δύναμη. 

Το θέμα είναι ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ, αυτός θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς ο κάθε πόντος είναι πολύ σημαντικός για την βαθμολογία. Ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες οι προπονητές τους. Από την μια, στον Αλμέιδα αρέσει το πρέσινγκ, ενώ ο Λουτσέσκου προτιμά το κοντρόλ και να παίζει ένα κατακτητικό ποδόσφαιρο».

Για την συμβουλή που θα έδινε ο ίδιος στον Λουτσέσκου για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Αλμέιδα: «Ο τρόπος που θέλει να παίξει ο Αλμέιδα, το να μεταφέρει πολύ γρήγορα τη μπάλα πίσω από τη τελευταία γραμμή, εκεί όπου βρίσκεται και ο Γκαρσία. Χθες ο Παναθηναικός στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους τρόπους να κλείσει αυτούς τους χώρους, ειδικά όταν βγήκε ο Γκαρία και μπήκε ο Αραούχο. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο της ΑΕΚ, όταν χάνεται η μπάλα και βγαίνει στο πρέσινγκ. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί και ο Λουτσέσκου θέλει να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι».

Τέλος, αναφορικά με την μάχη του τίτλου και το ποιος θα τον κατακτήσει τελικά: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω, δεν ξέρω. Όποιος κερδίσει, θα είναι πολύ σημαντικό. Μαρέσει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει», είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν - Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα - Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags