Παναθηναϊκός: Για διαιτητή που δεν είχε ούτε ένα σωστό σφύριγμα, βλέποντας τα πάντα υπέρ του Άρη και εναντίον των Πρασίνων έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου μιλώντας αρχικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη μεγάλη νίκη του Τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη.

«Μήπως τελικά να το δούμε λίγο διαφορετικά με τους διαιτητές και, με αφορμή τον Στάβρεφ, να πούμε ότι… ήρθε αυτός που “έπρεπε” να έρθει; Το χθεσινό είναι για να γελάει κανείς, από ένα σημείο και μετά. Δεν έχει πετύχει σφύριγμα για σφύριγμα στο πρώτο ημίχρονο, όλα είναι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Γενικά, ο τύπος αυτός μου θύμισε λίγο με την φυσιογνωμία του τον “Παπάρα” από το “Ρετιρέ”. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός δεν του επέτρεψε να κάνει το έργο του. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγε από το 90-10 στο 80-20, οπότε λογικό να φωνάζει και ο Άρης», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ στάθηκε στα σημαντικά γκολ που έχει πετύχει ο Σπόραρ φέτος, τονίζοντας ότι έχει δώσει μια πρόκριση στην Ευρώπη και άλλους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα όντας εξαιρετικός στον ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ φορ.

Τέλος ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός παρότι δεν είχε τις ίδιες δυνάμεις, επισημαίνοντας ότι από το 46’ μέχρι το 62’ είχε… θέματα στο ανασταλτικό κομμάτι στον άξονα, αλλά και πως, μετά από καιρό, οι αλλαγές του έδωσαν πολλά πράγματα, με τον ίδιο να χτυπάει... καμπανάκι ενόψει Λαμίας τονίζοντας ότι τα δύο παιχνίδια θα είναι δύσκολα, μιας και η αντίπαλος θα βρει... κίνητρα, όπως έκανε και ο Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγανάκτησε ο Βαρούχας με τον διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟ: "Για γέλια και κλάματα" - Παραλίγο αλλοίωση στο 89’! (Vid)