Βιθέντε Ιμπόρα: Δηλώσεις στο Radio Sevilla έκανε ο Ισπανός στόπερ του Ολυμπιακού όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στη Σεβίλλη.

«Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας απλός, κανονικός, άμεσος τύπος, που έχει τις ιδέες του και στο τέλος έχει απήχηση στους παίκτες. Η σημερινή κατάσταση της Σεβίλλης με εκπλήσσει γιατί έχω δει τη Σεβίλλη σε ευρωπαϊκές θέσεις, να κερδίζει διοργανώσεις. Ως πρώην παίκτης της Σεβίλλης λυπάμαι, αλλά ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση.

Ο Μόντσι συνέβαλε με τον δικό του τρόπο, οι παίκτες, ο προπονητής, ακόμη και οι οπαδοί, που ήξεραν ότι αν τους δίναμε επιχειρήματα, θα μας έδιναν πολλά πίσω»,  πριν προειδοποιήσει ότι τώρα «πρέπει να συνεχίσουμε, ο Μόντσι δεν είναι στη Σεβίλλη και η Σεβίλλη εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Έχει τα πάντα για να προχωρήσει μπροστά. Οι άνθρωποι που είναι εκεί πρέπει να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο να πάνε τον σύλλογο εκεί που ήταν», είπε ο Βίκτορ Ιμπόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα ο Ολυμπιακός: "Ανήθικοι ΑΕΚ και Άρης! Αλλοίωση βαθμολογίας, να παρέμβει η δικαιοσύνη"