Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη Sky Sport - "Συμφώνησε ο Κουλιεράκης με Άιντραχτ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-17 05:02:00

Αποκάλυψη Sky Sport: "Συμφώνησε ο Κουλιεράκης με Άιντραχτ" - Παζάρια με ΠΑΟΚ, διαφορά 5 εκατ.!

Sportdog Team

Ο Έλληνας άσος τα βρήκε σε όλα με τη γερμανική ομάδα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ωστόσο ο Δικέφαλος δεν έχει δώσει ακόμα το «οκ».

Στην επικαιρότητα πιο δυνατά από ποτέ επέστρεψε η υπόθεση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς το Sky Sport αναφέρει πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την γερμανική ομάδα και τον Δικέφαλο να ζητάει 13.000.000 ευρώ για να πει το «ναι» στην παραχώρησή του το καλοκαίρι!

Όπως αναφέρθηκε στο γερμανικο τηλεοπτικό δίκτυο και αργότερα αναπαράχθηκε από αρκετές γερμανικές ιστοσελίδες, ο 21χρονος στόπερ είναι αποφασισμένος να φορέσει τη φανέλα της γερμανική ομάδας και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο ο Δικέφαλος δεν έχει ακόμα ικανοποιηθεί οικονομικά, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά στις συζητήσεις!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν στο γερμανικό Sky Sport:

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης συνδέθηκε με μεταγραφή στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ και αρκετές εβδομάδες. Όμως ο κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως είναι ακόμα πιο ακριβός από το αναμενόμενο.

Όπως αναφέρει ο «Sky», ο ΠΑΟΚ ζητά 13.000.000 ευρώ για τον Κουλιεράκη με την Άιντραχτ να θέλει να πληρώσει από 7.000.000 ευρώ μέχρι 8.000.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, υπάρχει θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Άιντραχτ, ο Κουλιεράκης θέλει οπωσδήποτε να μετακομίσει στον σύλλογο της Bundesliga. Ο Έλληνας μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδες από την ιταλική Serie A προσελκύει επίσης τον νεαρό, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται σε «pole position».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags