Facebook Pixel Αυτό πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟ με τη Λαμία
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 17:36:00

Αυτό πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟ με τη Λαμία - Οι σκέψεις Τερίμ για την 11αδα

Sportdog Team
Αυτό πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟ με τη Λαμία - Οι σκέψεις Τερίμ για την 11αδα

Με το μυαλό στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία είναι άπαντες στους Πράσινους και ο Τούρκος τεχνικός δείχνει να καταλήγει στους παίκτες στους οποίους θα δώσει φανέλα βασικού στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός: Στο γεγονός ότι οι Πράσινοι πρέπει να βελτιώσουν τον τρόπο που ξεκινούν στα παιχνίδια τους ενόψει των αγώνων με Λαμία και ΑΕΚ στάθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αθανασίου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λαμία. Για να πάει στον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ θα πρέπει πρώτα να έχει ολοκληρώσει την δουλειά, απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει και ειδικά εκτός έδρας. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ο Τερίμ ξεκαθαρίζει την 11άδα στην τελευταία προπόνηση. Είναι σε κάθε περίπτωση ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει από την έναρξη του παιχνιδιού έως το 20’-25’ να το διορθώσει αυτό, να μπει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και θα μας δείξει με ποιον τρόπο θα κάνει την δουλειά», ανέφερε σχετικά.

Την ίδια στιγμή σημείωσε πως ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θα επαναφέρει το 4-3-3 δίνοντας φανέλα βασικού στον Παλάσιος αντί του Σπόραρ ή θα διατηρήσει το 4-4-2 με τον Σλοβένο δίπλα στον Ιωαννίδη, ενώ είπε ότι είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία να έχει αλλαγές όπως του Μλαντένοβιτς με τον Χουάνκαρ, ή του Τζούριτσιτς με τον Μπακασέτα, εκτιμώντας ωστόσο ότι το πιο πιθανό είναι ο Τούρκος τεχνικός να βασιστεί στους... συνηθισμένους 11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tρέλα" στον Ολυμπιακό - Μυθική υποδοχή στο αεροδρόμιο - Βίντεο-πανικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags