Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Μαρινάκη σε Φοροτούνη για το πριμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 14:30:00

Τρομερή ατάκα Μαρινάκη σε Φορτούνη για το πριμ μετά τη Φενέρ

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μαρινάκη σε Φορτούνη για το πριμ μετά τη Φενέρ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα βρέθηκε στα αποδυτήρια του Σουκρού Σαράτσογλου όπου και είχε μια συνομιλία μεταξύ άλλων με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για τα πριμ.

Ολυμπιακός: Στην ιστορική πρόκριση των Ερυθρόλευκων κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας ένα σκηνικό από τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, να απευθύνεται στον Φορτούνη που είναι ο αρχηγός και να τον ρωτάει: «Κώστα, τι πριμ θέλετε;».

Όπως είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ ο αρχηγός των Πειραιωτών του είπε ένα νούμερο, κάτω από εκατομμύριο με τους συμπαίκτες του να χειροκροτούν, αλλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τους λέει «Δεν είναι ποσά αυτά. Εδώ θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς!», εννοώντας ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει και στον τελικό και να πάρει το Conference League!

Παράλληλα ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθύμισε πως πριν από την κλήρωση ήθελε ο Ολυμπιακός να κληρωθεί με τη Φενέρ και όχι με την Μπριζ ενώ τόνισε πως τώρα οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, έχοντας μεν κουρασμένους παίκτες, αλλά και ξεκούραστους όπως τους Γιόβετιτς, Ποντένσε, Όρτα, Μασούρα, Ρίτσαρντς, Ζέλσον και Ρέτσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags