Facebook Pixel Δεν κρύφτηκε ο Αναστό: "Ακίνδυνος ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-23 10:42:00

Δεν κρύφτηκε ο Αναστό: "Ακίνδυνος ο ΠΑΟΚ - Δεν έκρινε το ματς ο διαιτητής"

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε ο Αναστό: "Ακίνδυνος ο ΠΑΟΚ - Δεν έκρινε το ματς ο διαιτητής"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός όπου και πήρε θέση σχετικά με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Δικέφαλο του Βορρά και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Νίκος Αναστόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός όπου και μίλησε αναφορικά  με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το αν επηρέασε ο διαιτητής το αποτέλεσμα αλλά και για τα όσα έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια της Καλαμάτας, με το πειθαρχικό παράπτωμα του Έργκους Κάτσε και του Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη.

Αρχικά για την περίπτωση των δύο ποδοσφαιριστών, ανέφερε: «Εγώ δεν γύρισα στην Καλαμάτα για να διώξω κάποιον. Κάθε ομάδα και κάθε προπονητής έχει τις αρχές του και τη φιλοσοφία του , με τους κανόνες που επιβάλλει. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, τους εκτιμώ και τους σέβομαι σαν ανθρώπους και σαν ποδοσφαιριστές. Εγώ είχα ενημερώσει πως δεν τιμωρώ, αλλά διώχνω παίκτες. Από τη στιγμή που έγινε αυτό είναι εκτός ομάδας. Εγώ δεν επέστρεψα για να τσακωθώ, τσακώνομαι με τους αντιπάλους».

Για το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Είχε μία μεγάλη πρόκριση ο Ολυμπιακός και αυτό αποτυπώθηκε στον κόσμο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, είχε βάθος σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ήταν ακίνδυνος και χωρίς φρεσκάδα. Ο διαιτητής σε καμία περίπτωση δεν καθόρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης , αν δεν έμπαινε τότε, θα έμπαινε μετά. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η ομάδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με το σκορ στο 2-0 έβγαλε αντίδραση με την είσοδο κάποιον παικτών».

Για τη μάχη του τίτλου: «Η τετράδα αυτή θα βγάλει τον πρωταθλητή. Όποιος αντέξει στη διάρκεια θα πάρει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει και το ευρωπαϊκό παιχνίδι και το σημαντικό πράγμα είναι η διαχείριση που μπορεί να κάνει μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ προερχόταν από μία σημαντική ευρωπαϊκή πορεία και του αξίζουν συγχαρητήρια», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι προβλέψεις Συρίγου για πλέι οφ Euroleague - Τι θα κάνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags