Facebook Pixel Το.. τερμάτισε παίκτης του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-23 22:13:00

Το.. τερμάτισε παίκτης του Άρη - Με το πόδι στο... γκάζι στα play off

Sportdog Team
Το.. τερμάτισε παίκτης του Άρη - Με το πόδι στο... γκάζι στα play off

Ούτε... ανάσα δεν έχει καταφέρει να πάρει ξένος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων, μιας και ο Άκης Μάντζιος τον έχει βάλει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας και πλέον αναζητά τρόπο να τον ξεκουράσει ενόψει συνέχειας.

Άρης: Ο Άρης προετοιμάζεται για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague 1 και την αυριανή (24/4) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τον Άκη Μάντζιο να έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Ανσαριφάρντ και Βερστράτε ενώ περιμένει να δει τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Μορόν και Νταρίντα, ενώ όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Χουτεσιώτης.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποτελεί τη... σταθερά στην ενδεκάδα του Έλληνα τεχνικού, με τον ίδιο από την αρχή της χρονιάς να έχει αγωνιστεί σε 28 αναμετρήσεις πρωταθλήματος που αντιστοιχούν σε 2640 αγωνιστικά λεπτά , ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Μέχρι την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, το... απόλυτο είχαν μαζί με τον Τσέχο αμυντικό και οι Χουλιάν Κουέστα και Μόουζες Οντουμπάζιο, ωστόσο μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο πρώτος και τη διαδικασία του ροτέσιον που μπήκε ο δεύτερος, ο Μπράμπετς είναι ο μόνος που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Μαρινάκη με Έλληνα του Ολυμπιακού - Υπογράφει τώρα με έναν… όρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags