Facebook Pixel Ποντάρει στο... Πράσινο παλαίμαχος φορ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 20:15:00

Ποντάρει στο... Πράσινο παλαίμαχος φορ! "Βλέπω 2πλο στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Sportdog Team
Ποντάρει στο... Πράσινο παλαίμαχος φορ! "Βλέπω 2πλο στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και πήρε θέση για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, προβλέποντας νίκη της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Αντώνης Πετρόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής  μιλώντας για τις σημερινές αναμετρήσεις των Play Off, με το ΑΕΚ-Παναθηναικός (24/04, 20:30) να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα και να καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Για τις σημερινές αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής και ειδικά για το ΑΕΚ-Παναθηναικός: «Έχουμε δει ότι στα πλει-οφ είναι ενδιαφέροντα τα ματς. Και η ΑΕΚ προχθές με τον Άρη δυσκολεύτηκε. Είναι σημαντικό που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει το πρωτάθλημα μας και έχει τόσο ενδιαφέρον, και στις πρώτες και στις τελευταίες θέσεις.

Είναι κλειδί το ματς γιατί υπάρχει μεγάλο αβαντάζ για όποια ομάδα κερδίσει. Θα έχει και ένα προβάδισμα, είναι ένα ντέρμπι, το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι γεμάτο. Ο καθένας για τους δικούς τους λόγους θα θέλει να πάρει το παιχνίδι. Είναι δύσκολο ματς, πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον, θα μπούνε γκολ και θα το κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες και πιστεύω πως θα έχουμε έναν νικητή. Πάω προς το διπλό, τα συναισθήματά μου τα ξέρετε».

Παράλληλα, απάντησε και στο «δίλλημα» Πόνσε- Ιωαννίδης: «Και οι δύο είναι καλοί, αλλά ο Φώτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ελληνόπουλο και δικό μας παιδιά. Θα βοηθήσει και την Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά με τις δημοσιεύσεις που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες, γιατί κάνουν κακό σε όλους. Το ευχάριστο είναι ότι και τα παιδιά του Ολυμπιακού πήραν το ευρωπαϊκό και γενικά οι ελληνικές ομάδες που πήγαν καλά στην Ευρώπη», είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Κωνσταντέλια, όρισε τιμή πώλησης ο ΠΑΟΚ - Premier για Ιωαννίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags