Facebook Pixel Αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ ο Ελίασον
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 23:29:00

Αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ ο Ελίασον: "Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας"

Sportdog Team
Αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ ο Ελίασον: "Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας"

Ο Σουηδός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας.

Νίκλας Ελίασον: Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Σουηδό να είναι κομβικός σκοράροντας δύο φορές και ο ίδιος στις δηλώσεις του να στέκεται στην πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλοι της Ένωσης.

«Θεωρώ ήταν ένα ματς που ξέραμε πως πρέπει να μπούμε δυνατά, καθώς είναι αναμεσα σε δύο διεκδικητές του τίτλου καναμε καλο πρωτο ημίχρονο, συνεχίσαμε στο δεύτερο δυνατά και σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Σε ένα ντέρμπι γνωρίζαμε πως θα εχει πολλές προσωπικές μονομαχίες, κάναμε το παν για να τα καταφέρουμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Φυσικά και είμαι χαρούμενος που σκοράρω. Δεν είναι μόνο προσωπικό, είναι ομαδική η δουλειά, το staff και οι ποδοσφαιριστές. Είμαι χαρούμενος για το προσωπικό αλλά και για την ομάδα.

Αισθάνομαι καλά και πέρυσι ξεκίνησα καλά αλλά είχα τραυματισμούς. Απομένουν λίγες εβδομάδες και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει», είπε ο Νίκλας Ελίασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κάρφωσε" τον Ντόη ο Μεντιλίμπαρ - "Μπορεί ακόμα για τίτλο ο Ολυμπιακός"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags