Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Όταν ξέρεις ότι σε περιμένει μπλόκο..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-24 23:40:00

Νικολακόπουλος: "Όταν ξέρεις ότι σε περιμένει μπλόκο..."

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Όταν ξέρεις ότι σε περιμένει μπλόκο..."

Δείτε πώς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη και πώς κρίνει την εμφάνιση των Ερυθρολεύκων

Ο Ολυμπιακός κόλλησε στο 1-1 με τον Άρη εκτός έδρας, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να σχολιάζει το αποτέλεσμα μιλώντας στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως είπε ο ρεπόρτερ, ήταν γνωστό σε όλους ότι τον Ολυμπιακό τον περίμενε ένα μπλόκο.

«Ξέραμε όλοι ότι ο Άρης θα ήταν δέκα φορές καλύτερος απ’ ό,τι στα προηγούμενα ματς αλλά υποπτευόμασταν και πώς θα έπαιζαν οι Σλοβένοι διαιτητές που έφερε η ΚΕΔ. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως, πρέπει να είσαι πολύ πιο έτοιμος απ’ ό,τι έδειξε να είναι σήμερα ο Ολυμπιακός, που πραγματικά καλά έπαιξε μονάχα στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ακόμα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους που έγινε το 1-0 με λάθος του Ντόη, ίδιο με εκείνο του Ρέτσου στο περσινό 2-2, παρότι οι Πειραιώτες είχαν την τύχη να ισοφαρίσουν άμεσα, στα 40 λεπτά που είχαν μπροστά τους δεν ήταν όπως τους περιμέναμε, με τον Ελ Κααμπί να είναι πραγματικά απογοητευτικός στα τελειώματά του»
, ανέφερε.

Ακούστε τι είπε για τη σχέση του ματς με εκείνα με την Άστον Βίλα, το άγχος που έβγαλε η ομάδα και την άποψή του ότι ο μοναδικός πραγματικά συνεπής σε όλο το 90λεπτο ήταν ο Τζολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν... δικαιώθηκε με Γιόβετιτς ο Μεντιλίμπαρ - Τα ίδια ο Ντόη, όχι και 4ος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags