Facebook Pixel Κούγιας για Ρέντη: Στήθηκε να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 21:12:00

Κούγιας για Ρέντη: Στήθηκε να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός! Δικογραφία της πλάκας

Sportdog Team
Κούγιας για Ρέντη: Στήθηκε να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός! Δικογραφία της πλάκας

Πυρά για τα όσα αναφέρει η δικογραφία σχετικά με τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από τον αντιπρόεδρο των Ερυθρόλευκων.

Αλέξης Κούγιας: Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα", μίλησε ο γνωστός δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου και μεταξύ άλλων πήρε θέση για την δικογραφία που υπάρχει σχετικά με τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

«Μου ζήτησαν να υπερασπιστώ κατηγορουμένους της υπόθεσης αυτής. Όμως, λόγω της ευαίσθητης θέσης που έχω και αν δεχόμουν να υπερασπιστώ, αυτομάτως θα είχαν δημιουργηθεί διάφοροι συνειρμοί. Η δικογραφία θα το πω Κουγέϊκα, Πετροπουλιώτικα και Ολυμπιακά είναι της πλάκας. Έχει στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι που οδήγησαν αυτόν τον ανεκδιήγητο που υπογράφει το διαβιβαστικό, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο νοών νοείτο. Θα το πω πολύ σκληρά, η υπόθεση στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του.

Είναι κωμικά όσα αναφέρονται στη δικογραφία με τους δήθεν προστατευόμενους μάρτυρες. Την έχω ξεκοκκαλίσει την δικογραφία. Με ενδιαφέρει σαν Κούγια αλλά και με την ιδιότητα που έχω αυτή τη στιγμή. Στα δικαστήρια θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Όλη αυτή η ιστορία δεν προκύπτει από κανένα αντικειμενικό στοιχείο. Έχουν βρει λένε τρεις προστατευόμενους μαρτυρίες. Έκαναν δύο δικογραφίες για το ίδιο έγκλημα. Πήραν τους κατηγορούμενους από τη μια δικογραφία και τους έκαναν μάρτυρες στην άλλη και τους ονόμασαν προστατευόμενους. Αυτή η υπόθεση ξεκίνησε το 2019 ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ο Λευτέρης Οικονόμου, μετέπειτα υφυπουργός, έκανε με μια δικογραφία με 1.200 κατηγορουμένους οπαδούς όλων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και της Λάρισας. Χαρτογράφησε τους χούλιγκαν. Αυτή η υπόθεση από το 2019 δεν προχώρησε ποτέ
», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο" Αραούχο σε ΑΕΚ - Διαφορά με Μελισσανίδη, έκπληξη με τη νέα ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags