Facebook Pixel Αυτός παράδειγμα για όλους στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 19:45:00

Αυτός παράδειγμα για όλους στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... πρόβλημα στον Δικέφαλο

Sportdog Team
Αυτός παράδειγμα για όλους στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... πρόβλημα στον Δικέφαλο

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να περνάει παρατεταμένη κρίση τον τελευταίο καιρό, όμως ένας από τους παίκτες του κάνει τα πάντα, ώστε να γυρίσει την κατάσταση, με το πρόβλημα να είναι πως δεν έχει δίπλα του παίκτες που κάνουν το ίδιο.

ΠΑΟΚ: Αν υπάρχει ένας παίκτης που στέκεται στο ύψος του στα φετινά πλέι οφ σε όλα τα ματς, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Στέφαν Σβαμπ. Ίσως να μην είναι και τυχαίο που στις δύο ήττες του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ από Αρη και Ολυμπιακό δεν ήταν βασικός και σίγουρα την καλή του παρουσία επιβεβαιώνουν και τα γκολ που σημειώνει. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει συνολικά δέκα τέρματα σε αυτή την διαδικασία των πλέι οφ και σχεδόν τα μισά, τα τέσσερα, είναι του Αυστριακού μέσου.

Πέτυχε δύο με την Λαμία στην Τούμπα, ένα ωραίο σουτ και ένα πέναλτι σε σχεδόν μισή ώρα αγώνα, ένα στην Λεωφόρο και πάλι με πέναλτι και το γκολ και πάλι με την Λαμία, με το κεφάλι στο «Αθανάσιος Διάκος». Στην παρούσα φάση είναι ο μέσος που έχει την πιο καλή παρουσία από όλους και εκείνος που λειτουργεί και ως αρχηγός και βγαίνει συνεχώς μπροστά.

Το απέδειξε και μετά το ματς στην πόλη της Φθιώτιδας που ήταν εκείνος που μίλησε δημόσια προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. «Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας», είπε, ενώ δεν δίστασε να αναλύει το πρόβλημα μιλώντας για έλλειψη ενέργειας και καθαρού μυαλού, στέλνοντας και μήνυμα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα και αυτός τουλάχιστον για τον εαυτό του τηρεί την υπόσχεση.

Θυμίζουμε ότι τα άλλα έξι γκολ έχουν σημειώσει ο Μιχαηλίδης, ο Ντεσπόντοφ, ο Μπράντον, ο Οζντόεφ, ο Μπάμπα και ο Αντόνιο. Θα πρέπει να βρεθούνε και συμπαραστάτες του 33χρονου μέσου στο σκοράρισμα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα μετρήσει σωστά ο ΠΑΟΚ όταν έρθει η ώρα να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσής του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο" Αραούχο σε ΑΕΚ - Διαφορά με Μελισσανίδη, έκπληξη με τη νέα ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags