Facebook Pixel Φατίχ Τερίμ: Έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης μετά την ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 23:04:00

Σήμανε την αντεπίθεση ο Τερίμ μετά την ΑΕΚ! - "Πάμε για το 3 στα 3"

Sportdog Team
Σήμανε την αντεπίθεση ο Τερίμ μετά την ΑΕΚ! - "Πάμε για το 3 στα 3"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και τους είπε πως πρέπει να κάνουν το 3 στα 3.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς στη Λεωφόρο κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι άρχισαν με ενεργοποίηση στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του για δεύτερη σερί μέρα και είναι πλέον διαθέσιμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο Ολλανδός στόπερ προέρχεται από απραξία σχεδόν 1,5 μήνα, δεν έχει ρυθμό δύσκολα θα τον δούμε στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στη σημερινή προπόνηση ο Φατίχ Τερίμ προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν το 3 στα 3 στα εναπομείναντα παιχνίδια και να κατακτήσουν το Κύπελλο για να κλείσουν θετικά τη σεζόν.

Όσον αφορά τον Μπερνάρ, οι πιθανότητες για να αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος κόντρα στον Άρη αυτή τη στιγμή είναι 50-50. Μένει να δούμε αν τελικά ο παίκτης θα προλάβει τον αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags