Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ζητά από Αλαφούζο να τον πουλήσει λόγω Τερίμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 10:00:00

Ζήτησε από Αλαφούζο να τον πουλήσει λόγω Τερίμ - Ολικό... λίφτινγκ στον ΠΑΟ

του Νίκου Στεργίου

Ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής δεν αντέχει άλλο τον Τούρκο προπονητή και είναι αποφασισμένος το φετινό καλοκαίρι να αποχωρήσει!

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έχει βρει ρόλο στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός εμπιστεύεται τον Σλοβένο εξτρέμ, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής όχι μόνο ως αλλαγή αλλά και ως βασικό σε ορισμένες περιπτώσεις. Μάλιστα ο Βέρμπιτς ήταν ένα από τα πρόσωπα του αγώνα με τη Λαμία, καθώς σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ανοίγοντας τον δρόμο για την άνετη επικράτηση του Τριφυλλιού. Συνολικά η απόδοσή του ήταν ικανοποιητική, ενώ ξεκίνησε με όμορφη ατομική ενέργεια τη φάση για το 4-0 του Παναθηναϊκού στη συνέχεια.

Θα έλεγε κανείς πως η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι αρκετά καλή για τον διεθνή άσο, δεδομένης της γεμάτης σκαμπανεβάσματα πορείας του στον Παναθηναϊκό από πέρυσι. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τη μέρα που υπέγραψε στους Πράσινους. Ωστόσο, η επόμενη σεζόν δύσκολα θα τον βρει στον Παναθηναϊκό!



Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στη μανατζερική πιάτσα, ο Βέρμπιτς δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στους Πράσινους και θα προτιμούσε να βρεθεί σε μία ομάδα, όπου θα έχει πιο βασικό ρόλο. Γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος ότι με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2025, το καλοκαίρι που μας έρχεται αποτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για τον Παναθηναϊκό να τον πουλήσει. Και ξέρει ότι οι Πράσινοι δεν θα πουν "όχι" σε μία ικανοποιητική πρόταση, από τη στιγμή που συνολικά δεν είναι ευχαριστημένοι από την αγωνιστική προσφορά του παίκτη. Με λίγα λόγια... το έχει πάρει απόφαση ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ελλάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Βέρμπιτς εστιάζει τη συγκέντρωσή του στο πώς θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το νταμπλ, αφού μία τέτοια επιτυχία θα ωφελήσει και τον ίδιο στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Σύμμαχό του μπορεί να αποτελέσει και το επερχόμενο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου θα λάβει μέρος με την Εθνική Σλοβενίας εφόσον παραμείνει υγιής. Ενδεχόμενη καλή παρουσία του 30χρονου άσου στη διοργάνωση θα ανεβάσει τις μετοχές του, πιθανώς προσελκύοντας μία καλή πρόταση από το εξωτερικό, κάτι που φυσικά επιθυμούν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Με τον Μπερνάρ να επιστρέφει στη Βραζιλία, τον Βέρμπιτς "φευγάτο", τον Παλάσιος να μην έχει ανανεώσει ακόμα (το συμβόλαιό του τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι) και τον Αϊτόρ να μην απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Τερίμ, η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού οδεύει προς... ολικό λίφτινκ τη νέα σεζόν! Θεωρείται δεδομένο πως ένα σεβασμό κομμάτι του μεταγραφικού μπάτζετ θα επενδυθεί για την ενίσχυση στην εν λόγω θέση, αφού ειδικά η απώλεια του Μπερνάρ είναι τεράστια.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ! Μένει και διώχνει 11 παίκτες - Διέρρευσε η λίστα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags