ΠΑΟΚ: Συνέχεια στην προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Ζοάν Σάστρε να έχει ακόμα ενοχλήσεις και να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας να δουλεύουν στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

"Την ευκαιρία να δουλέψουν, χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, έχουν στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου και θέλουν να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τα τρία τελευταία της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Μ.Πέμπτης (02.05) ήταν αφιερωμένο στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία. Την Μ.Παρασκευή (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαφάνισε" μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου! Ξεκάθαρη η εντολή Σαββίδη