Facebook Pixel Κωνσταντίνου για ΠΑΟ: "Ο Τούρκος πρέπει να φύγει μόνος του"
Ποδόσφαιρο
| 2024-05-02 20:54:00

"Βόμβες" Κωνσταντίνου για ΠΑΟ: "Ο Τούρκος πρέπει να φύγει μόνος του"!

Sportdog Team
"Βόμβες" Κωνσταντίνου για ΠΑΟ: "Ο Τούρκος πρέπει να φύγει μόνος του"!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλώντας για την πολύ κακή εικόνα που έχουν εμφανίσει στα τελευταία παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ, κατηγορώντας ανοιχτά τον Τούρκο προπονητή για τις απανωτές ήττες και κυρίως για το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. 

«Υπάρχει πολύ στεναχώρια, περιμέναμε αλλιώς τον Παναθηναϊκό και αλλιώς μας βγήκε. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα αλλά πρέπει να βοηθήσουνε και οι άλλοι. Μόνος του δεν μπορεί, το μόνο που του έχει μείνει είναι ο τελικός του Κυπέλλου που μέχρι να φτάσει η ημερομηνία θα περάσει έναν Γολγοθά ο Παναθηναϊκός, γιατί τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι εις βάρος του από άποψη ψυχολογίας και κόσμου. Ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού αισθάνεται μια πολύ μεγάλη απογοήτευση και δεν ξέρω πως μπορεί να επανέλθει»

Παράλληλα, εξαπέλυσε τα «πυρά» του και κατά του Φατίχ Τερίμ, σχολιάζοντας και τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Εκ των πραγμάτων ο Τούρκος πρέπει να φύγει, αν δεν τον απολύσει ο Αλαφούζος θα πρέπει να φύγει από μόνος του, να δηλώσει κώλυμα και να φύγει! Ο κόσμος έχει απογοητευτεί, του έχουν δώσει πολλά περιθώρια να φτιάξει την ομάδα, ήταν τυχερός και πήρε δυο θετικά αποτελέσματα. Αλλά γενικά όλες του οι κινήσεις ήταν αντιποδοσφαιρικές!

 Ο Γιοβάνοβιτς για μένα και για πολύ κόσμο είχε φτάσει ταβάνι. Δεν είχε το τσακ που θα έπρεπε στα τελευταία παιχνίδια για να πάρει το πρωτάθλημα πέρυσι. Μην ξεχνάμε ότι ήταν 8 βαθμούς μπροστά και έχασε τα τελευταία παιχνίδια. Ο τρόπος που έφυγε ήταν κακός, αυτό βαραίνει το Αλαφούζο. Αλλά με τον ερχομό του Τούρκου δεν συμφωνούσα από την αρχή. Ήταν ένας καλός μάνατζερ την εποχή του 71-72, πρόσφερε στο τουρκικό ποδόσφαιρο, αλλά τώρα δεν μπορεί να προσφέρει. Πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος και να παραιτηθεί. 

Το θέμα είναι ποιον θα βρει υπηρεσιακό γιατί σε αυτή την φάση όποιον και να πάρει, θα τον κάψει και δεν θα μπορέσει να φτιάξει τον Παναθηναϊκό των επόμενων ετών. Θα πρέπει να βρει κάποιον που θα είναι τύποις στον πάγκο ή να στείλει κάποιον από τις ακαδημίες που μπορεί να κρατήσει σε ένα επίπεδο τους ποδοσφαιριστές. 

Το πολύ καλό που είχε κάνει ο Γιοβάνοβιτς ήταν τα αποδυτήρια. Το πολύ κακό που έκανε ο Τούρκος είναι ότι διέλυσε τα αποδυτήρια!», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει με μεγάλη μεταγραφή ο Αλαφούζος - Τεράστιο συμβόλαιο, σε top όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags