ΠΑΟΚ:Ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει την φετινή σεζόν για την δημιουργικότητά του και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Η επιθετικότητά ήταν το μεγάλο του «όπλο» και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε και, φυσικά, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι κορυφαίοι στις σχετικές κατηγορίες.

Όπως οι Τάισον και Ντεσπόντοφ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις δύο πρώτες θέσεις της «λίστας» με τις ασίστ. 

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός ήταν με διαφορά ο πρώτος στις τελικές πάσες που οδήγησαν σε γκολ. Ο Τάισον μοίρασε, συγκεκριμένα, 10 ασίστ, κόντρα σε Βόλο (2), Παναθηναϊκό, Πανσερραϊκό (2), Λαμία, Βόλο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός, 2) και ΑΕΚ, κάνοντας την διαφορά στην γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Συμπαραστάτης του ήταν ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος «σέρβιρε» επτά ασίστ στην κανονική διάρκεια. Η ιδιαιτερότητα με τον Βούλγαρο είναι ότι τις έξι από αυτές τις έδωσε σε δύο παιχνίδια, κόντρα σε Κηφισιά και ΟΦΗ και ακόμη μία απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναμφισβήτητα είναι δύο από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που θα τους έχει υπό τις οδηγίες του και την επόμενη σεζόν.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ - 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ