Τι τρέχει με την ανανέωση του Κότσιρα στον Παναθηναικό και πόσο την... επηρέασε ο Μπάλντοκ και μια εξέλιξη με τον Γιαννούλη που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Ο " Ευαγγελιστής" σας ενημερώνει...

ΚΟΤΣΙΡΑΣ: Προφανώς δεν ήταν και το καλύτερό του ενώ έχει το θέμα της δικής του ανανέωσης να μαθαίνει πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε στην θέση του για την νέα σεζόν τον Πρεμιερλιγκάτο, βασικό δεξιό μπακ της Εθνικής Ελλάδας. Εδώ που τα λέμε το τάιμινγκ της διαρροής για τον Μπάλντοκ δεν ήταν και το... πιο ενδεδειγμένο, δηλαδή πριν από τα κρίσιμα ντέρμπι του ΠΑΟ με ΠΑΟΚ/Ολυμπιακό στα play off/τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη κι ενώ ο Κότσιρας επί Τερίμ είναι βασικός, αναντικατάστατος και... πολύ-εργαλείο! Εξού και η προσπάθεια εκ των υστέρων να υποβαθμιστεί, στο στυλ ότι δεν έχει κλείσει ακόμα απλά είναι στόχος της ομάδας. Η περίπτωση πάντως του ομογενή ακραίου μπακ είναι τελειωμένη στο τριφύλλι. Όσον αφορά στην υπόθεση ανανέωσης του Κότσιρα, παρότι είχε ...προαναγγελθεί από Μάρτιο-Απρίλιο πως θα ανανέωνε, φαίνεται πως... κάπου κολλάει! Στην ελληνική πιάτσα agents κυκλοφορεί πως οι απαιτήσεις του Κότσιρα είναι πάνω-κάτω στις 400.000 ευρώ τον χρόνο, για κλειστό 3ετές συμβόλαιο. Με τους πράσινους όμως, να του προσφέρουν συμβόλαιο...1 + 1 χρόνων!

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τον... ξανά - θυμήθηκαν, με αφορμή και την συμφωνία με έναν άλλον "Άγγλο", τον Μπάλντοκ. Τα πράγματα όμως, για τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ είναι πιο... σύνθετα! Τι εννοώ; Ο Γιαννούλης έχει στα χέρια του την προσφορά της ΑΕΚ για συμβόλαιο 3+1 χρόνων με ετήσιες αποδοχές plus 1.000.000 ευρώ. Παρά την πίεση των κιτρινόμαυρων, προς τον ίδιο και τον ατζέντη του για να την αποδεχτεί, συνεχίζει να... κερδίζει χρόνο. Με τον Παναθηναϊκό επίσης να συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του, έτοιμος να κάνει την δική του ανταγωνιστική προσφορά εφόσον ο Γιαννούλης αποφασίσει τελικά να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ξανά στην Super League. Προς το παρόν πάντως τέτοια απόφαση δεν έχει πάρει ακόμη.

Μάλιστα η ενημέρωση της στήλης είναι πως πριν από τα μέσα/τέλη Ιουνίου ο Γιαννούλης δεν θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (μένει ελεύθερος γαρ). Το ότι αρχικά διέρρεε πως θα αποφάσιζε τέλη Μαίου και τώρα δίνει...παράταση, δείχνει μια...τάση. Το χειρότερο; Η Νόργουιτς  είναι στα play off ανόδου της Τσάμπιονσιπ, παίζοντας σε  δύο ματς με την Λίντς, την οποία αν αποκλείσει θα παίξει στον Τελικό του Γουέμπλει. Ο Γιαννούλης πρόλαβε και επέστρεψε από τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά. Κι αν τα "καναρίνια" καταφέρουν να κερδίσουν και να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λίγκ, τότε 110%  θα προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Γιαννούλη και θα τον κρατήσουν στην ομάδα και την Αγγλία! (υπάρχει τέτοια ενημέρωση)!!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: "Καψούρα" Ντόρτμουντ για Ιωαννίδη - 6 εκατ. τον χρόνο σε Ικάρντι