Παναθηναϊκός: Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, του οποίου ωστόσο οι φίλοι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει δώσει πέντε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που έφτασε στον τελικό του Conference League και είναι μια τεράστια επιτυχία, και δεν έχει χάσει. Έχει πάρει μια πρόκριση, έχει κάνει δύο νίκες στο πρωτάθλημα και άλλη μια στο παιχνίδι που διακόπηκε με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ενώ στα περισσότερα ήταν καλύτερος. Έχει αποκλείσει το καλοκαίρι την ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά του Europa League τη Μαρσέιγ, και σήμερα οι φίλοι του είναι στα όρια της κατάθλιψης και οι αντίπαλοι στους δρόμους. Είναι από τα παράδοξα του ποδοσφαίρου. Επίσης, πρέπει να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι πέρασαν 53 χρόνια για να πάει άλλη ελληνική ομάδα σε έναν τελικό», ανέφερε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Διαφορά ΠΑΟ με Κώτσιρα - Συμβόλαιο 3+1 η ΑΕΚ σε Γιαννούλη, προτιμά Αγγλία

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη συσπείρωση στο «τριφύλλι» τις επόμενες 20 ημέρες, γιατί η χρονιά δεν έχει τελειώσει και πρέπει να πάρει το Κύπελλο, που είναι ένας τίτλος.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι με την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των ευρωπαϊκών Κυπέλλων από τη νέα σεζόν, δεν θα είναι τόσο εύκολο να κάνει ξανά ο Παναθηναϊκός ή κάποια ελληνική ομάδα ό,τι φέτος ο Ολυμπιακός.

Ακούστε το ηχητικό: