Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκεί θα δούμε τη μάχη του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του CEV Champions League
Life
| 2018-10-16 17:30:00

Εκεί θα δούμε τη μάχη του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του CEV Champions League

Sportdog Team
Εκεί θα δούμε τη μάχη του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του CEV Champions League

Ποιο κανάλι δείχνει τους αγώνες των Θεσσαλονικιών;

Η Ελληνική «μάχη» στα ευρωπαϊκά γήπεδα βόλεϊ, ποδοσφαιρικά ντέρμπι, συναρπαστικό μπασκετικό θέαμα και αγώνες μηχανοκίνητων ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Την Τετάρτη 17/10 τα βλέμματα στρέφονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ, αφού επιβλήθηκε με 3-2 σετ της Κασνιμπάρτσικα στο πλαίσιο των προκριματικών του CEV Champions League, υποδέχεται με τη σειρά του την ουγγρική ομάδα στην PAOK Sports Arena. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD (19.00).

Στα ποδοσφαιρικά, από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ξεχωρίζει το Σάββατο 20/10 το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 1HD, 14.30), ενώ την ίδια ημέρα στις 17.00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπέρνλι (COSMOTE SPORT 1HD). Στην ισπανική LaLiga Santander, η Σεβίλη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, επισκέπτεται τη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" (Σάββατο 20/10, 21.45 COSMOTE SPORT 2HD). To Σάββατο 20/10 στις 14.00, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Λεβάντε (COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται εκτός έδρας, με τη Βιγιαρεάλ (19.30, COSMOTE SPORT 2HD). Από το πρωτάθλημα της Bundesliga, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου με την Βόλφσμπουργκ (Σάββατο 20/10, 16.30, COSMOTE SPORT 3HD).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags